- 9,259
- 3,918
- 113
Sana gelirse yarısını böl bana ateşlebiz bugun bı sey kazandık mı dost ben baktım gelen yok yıne 0ı tersten gorduk
Sana gelirse yarısını böl bana ateşlebiz bugun bı sey kazandık mı dost ben baktım gelen yok yıne 0ı tersten gorduk
Çakalll seniDayı sende parfeler bitmez yeme bizi 😄
Kaldığımız yerden kayıplara devam dostbiz bugun bı sey kazandık mı dost ben baktım gelen yok yıne 0ı tersten gorduk
Ayıp ediyorsun dost.Bi yarım saate bi roll yapalım sana sohbetimiz muhabbetimize bakalımbiz bugun bı sey kazandık mı dost ben baktım gelen yok yıne 0ı tersten gorduk
Verirler dost merak etme 3ude tatmin eder seni . Ama sakin luna mega nakit gibi coplerden bonus bekleme 100kda yatirsan vermez o açlarMars,Rota,Vbet bunlar bana doğum günümde 1K dan aşağı verirlerse bir daha yüzlerine bakmam dost
bı rulet rollıng yakısır sanlı forumumuzaAyıp ediyorsun dost.Bi yarım saate bi roll yapalım sana sohbetimiz muhabbetimize bakalım
Yok dost siteler sabit bende.Luna mega nakite ömrümce yatırımım bile olmadı zatenVerirler dost merak etme 3ude tatmin eder seni . Ama sakin luna mega nakit gibi coplerden bonus bekleme 100kda yatirsan vermez o açlar
Kasayı teslim edelim sana gerisi sende kadim dost.İstersen bonanza çevir o senin sorununbı rulet rollıng yakısır sanlı forumumuza
Dost erken yazsan denerdikte ben geceyi kapattım.Başka zamana deneyelim inşallahBuz hokeyi olmaz mı dost
tsk dost sımartıyosunKasayı teslim edelim sana gerisi sende kadim dost.İstersen bonanza çevir o senin sorunun
Hadi dayı patlat rolu seni bekliyoruz şurda 5 dk heyecan yapıcaz bırak bahia falanbahıa yı unutamıcam nasıl olur son dk penaltıyı atamaz aklıma geldıkce delırıyom
Şımartılmayı hakediyorsun Şükrü dayının ciscakesitsk dost sımartıyosun
Yarın Uefadada deneyebiliriz dostIstanbul finalinde de böyle bir konu bekliyoruz reis @Guerra06
olum bahıa unutulur mu be % 75le oynadı 15 sutu var son dk penaltı kacırdı 31 oran teklımızı yedı bızım her gun her konuya yazıp ısyan edıcemHadi dayı patlat rolu seni bekliyoruz şurda 5 dk heyecan yapıcaz bırak bahia falan
onun ozel ısmı var dost san sebastıanŞımartılmayı hakediyorsun Şükrü dayının ciscakesi
Önümüze bakalım dost oran 32 olsa gelirdi gelmiceği orandan belli sana sinyali vermiş 1.20 1.3 atamadın mı yanınaolum bahıa unutulur mu be % 75le oynadı 15 sutu var son dk penaltı kacırdı 31 oran teklımızı yedı bızım her gun her konuya yazıp ısyan edıcem