- 9,259
- 3,918
- 113
Bugünude 0 la kapatıyoruz 1 tane freebet aldık onuda Real Madrid sağolsun yedi garibanın yzu yine gülmedi
orayıda mı kuruttuk bakıye 31 e takılmıs dost o 1 lırayı bas bı yere bak nasıl sonuclancakUlan bütün yatan kuponlar sonuçlandı arada bir tanesi won oda sonuçlanmıyor @erhanbey22 şansına 😄Ekli dosyayı görüntüle 146249
24 saat alt yapı incelemesine bile girebilir 🤣🤣Ulan bütün yatan kuponlar sonuçlandı arada bir tanesi won oda sonuçlanmıyor @erhanbey22 şansına 😄Ekli dosyayı görüntüle 146249
rota oynabet bunyesıne bıle gecebılır dost24 saat alt yapı incelemesine bile girebilir 🤣🤣
Olmaz knk tam 4Kya ayarladım şimdi o 1 lira için kasayı 0larız 😄orayıda mı kuruttuk bakıye 31 e takılmıs dost o 1 lırayı bas bı yere bak nasıl sonuclancak
Bu daha iyiydi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣rota oynabet bunyesıne bıle gecebılır dost
ben 50 lırayı 4850 yaptım duz 5k olsun derken gıttı ya la para yalan yanı duzleme ısı 4850yı duzlemek ıcın 1500 tl mı basılır bı elde vallahı beyın bedavaOlmaz knk tam 4Kya ayarladım şimdi o 1 lira için kasayı 0larız 😄
tebrıkler dost o 31ın hatrına bı 31 cevre alırızTamam sonuçlandı dost çekim verdim sen hazırla yavaştan kendini @erhanbey22 😄
Kanka ofsayt mac bittikten yarim saat sonra anca sonuçlanırUlan bütün yatan kuponlar sonuçlandı arada bir tanesi won oda sonuçlanmıyor @erhanbey22 şansına 😄Ekli dosyayı görüntüle 146249