Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Güncel Haberler..

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,469
28,189
113

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,469
28,189
113
Güney Kore Ulusal Meclis Başkanı Byeong-seug: Kore'nin bugünkü kalkınması Türk askerinin çabalarıyla olmuştur. Kore hiçbir ülkeye 'kardeşim' ifadesini kullanmaz, sadece Türkiye’ye 'kardeş ülke' diyoruz

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,469
28,189
113
İstanbul Ömerli Barajı %90.35 seviyesi ile son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

gandalf99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
314
83
28
abii inanılmaz kötü ya offf içim acıdı lan

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,188
2,342
113
Hiçbir ülkede yargıds adalette haksız yere kimseye ağırlaştırılmış müebbet verilmez herşey halkla açıklanmadı bariz deliller olduğu belli ki karar bu yönde çıkmış
herkes kimin öldürdüğünü biliyor ama müebbet hapis yemelerine rağmen yine de kimse konuşmadı çok hayret verici bir olay

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,155
24,867
113
herkes kimin öldürdüğünü biliyor ama müebbet hapis yemelerine rağmen yine de kimse konuşmadı çok hayret verici bir olay
Deliller belli halkla açıklanmamış bence ortada bariz bişey olmasa bu cezalar verilmez

ThomasMusk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,612
923
113
sonuçlandı yorumlarınız nelerdir

İŞTE SANIKLARIN SON SÖZLERİ
Yüksel Güran: Ben kızımın katili değilim. Son söz sizindir başkanım.

Nevzat Bahtiyar: Cesedi ben taşıdım , cezam neyse razıyım.

Enes Güran: Ben doğruyu konuştum. Hakkım helal değil. Mahkemenin suçlamalarını kabul etmiyoruz.

Salim Güran: Narin Güran benim yeğenimdir, canımdır. Bu dünyada ona en son ben zarar veririm.

Anne - Abi - Amca Ağırlaştırılmış Müebbet

Nevzat Bahtiyar 4 Yıl 6 Ay Cezaya Çaptırıldı

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,377
4,006
113
Narin Güran cinayetinde Nevzat Bahtıray’ın, delilleri karartma ve diğer suçlardan yalnızca 4 yıl hapis cezası alması, adalet duygusunu derinden sarsan bir karar olarak gündeme oturdu. Bir insan hayatının bu denli hafif bir ceza ile karşılanması, toplumun vicdanında büyük soru işaretleri yaratıyor.

Cezaların caydırıcılığı, adaletin tesisi için en temel unsurlardan biridir. Peki, bir cinayete ilişkin delilleri karartmaya karşılık 4 yıl hapis cezası, adaletin sağlanması için yeterli mi? Bu karar, hem mağdurun yakınlarına hem de topluma "adalet yerini buldu" dedirtebilir mi?

Sizce bu ceza adil mi, yoksa caydırıcılık ve adalet ilkelerini yeniden düşünmemiz mi gerekiyor?

Görüşlerinizi merak ediyorum.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,155
24,867
113
Nevzat bahtiyar olmasa olay çözülmüyodu tüm olayı aydınlatıp suçluların ceza almasına vesile oldu itirafçı oldu cenazenin yerini gösterdi yargıds delilleri topladı abd de olsa ceza bile almazdı

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,973
4,879
113
adam konuşmasa kimse konuşmazdı kimsede tutuklu olmazdı şuan normal bi ceza

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,377
4,006
113
Nevzat bahtiyar olmasa olay çözülmüyodu tüm olayı aydınlatıp suçluların ceza almasına vesile oldu itirafçı oldu cenazenin yerini gösterdi yargıds delilleri topladı abd de olsa ceza bile almazdı
Şunu farketmemiz gerkeiyor, ceset bulunduktan sonra konuştu, itirafı ceset bulunduktan sonra, korkusundan söyledi.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
529
309
63
Başlığın cevabı , net olarak budur.