- 1,350
- 881
- 113
eyv kanka saolAdam 3.5 üst falan demeye başladıydı bi ara sen 0.5 üstten almışsın o bile gelmedi başkan geçmiş olsun
eyv kanka saolAdam 3.5 üst falan demeye başladıydı bi ara sen 0.5 üstten almışsın o bile gelmedi başkan geçmiş olsun
Mac ayarliya sana kızmıyorumda kardesım bu lıgde ben daha hıc görmedım 4 gol olamaz deıl olabılır ama olmayınca olmuyo senınkı gelmedıde barı 1 ı ataydı ddd
benım ça gıttı ona yanıyom 2.5 deyıp tek atsam o gelecektıde horsens
Dedim size hacı keşke dinlemeseydiniz. Tertemiz kendi maçın geliyordu yazık olmuşbenım ça gıttı ona yanıyom 2.5 deyıp tek atsam o gelecektıde horsens
Tüm sırrı bozdun şimdiMac ayarli
basket hayatta oynamam tsk ettım kardesım dusuncen ıcın100 bas 400 al sans basket maçları vereyim
alacam kanka alacam bı baslasamDedim size hacı keşke dinlemeseydiniz. Tertemiz kendi maçın geliyordu yazık olmuş
baskete para futbola 2.5usy oyna işin yoksa gpl beklebasket hayatta oynamam tsk ettım kardesım dusuncen ıcın
etimesgut Kızılay skor 3-5Telafi kponu yokmu reis
Attı kanka sen görmemişin Önceki sayfaya bakTelafi kponu yokmu reis
Dur hemen oynayip yatalim akillanmam benAttı kanka sen görmemişin Önceki sayfaya bak
basket rısk ısı futbolda maçını bulursan hemen yakalarsın maç bası oynamıycan canlı tek ula kanka son paramıda böle telef ettım ddbaskete para futbola 2.5usy oyna işin yoksa gpl bekle