Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Dosyası

conqueror10

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
2
3
Merhaba arkadaşlar iki tane haciz dosyam var ve çalıştığım yerden anlaşmalı olarak çıkacağım maaştan 4/1 kesilirken dosya sırasına göre kesiyor tazminatımı alırkende sıraya göre mi kesecek yoksa iki dosyanında ücreti ödenecek mi bilen ve yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Merhaba arkadaşlar iki tane haciz dosyam var ve çalıştığım yerden anlaşmalı olarak çıkacağım maaştan 4/1 kesilirken dosya sırasına göre kesiyor tazminatımı alırkende sıraya göre mi kesecek yoksa iki dosyanında ücreti ödenecek mi bilen ve yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim
Maaştan sadece bir icra kesinti yapabilir . Diğer icra sırada bekler

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
61
28
kanun teklifi verildi asgari ücret emekli dul yetim maaşları artık haczedilemeyecek

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Anlaşmalı olarak çıkacaksan daha sonrası için sana bir fikir verecem eğer ödemek istemiyorsan paran cebinde kalır yine ssklı çalısabilirsin

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
309
63
İşsizlik maasina yazıl işkurdan 12 ay boyunca askeri ücretin yarısı kadar her ay maaş al

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
139
43
Beyler ben de sorayım 2 tane haciz dosyası var biri denizbank diğeri vodafone. Denizbank için ev haczine geldiler konuştular sonra hesaba para oldukça yatırın 3-5 bin sorun olmaz dedi icra memuru, vodafone borcu daha fazla ev haczine gelmediler avukatla görüşüyorum hepsini ödeyemem ayda 3-4 bin yollarım diyorum uzlaşmıyor. Ne yapmalıyım?

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Beyler ben de sorayım 2 tane haciz dosyası var biri denizbank diğeri vodafone. Denizbank için ev haczine geldiler konuştular sonra hesaba para oldukça yatırın 3-5 bin sorun olmaz dedi icra memuru, vodafone borcu daha fazla ev haczine gelmediler avukatla görüşüyorum hepsini ödeyemem ayda 3-4 bin yollarım diyorum uzlaşmıyor. Ne yapmalıyım?
Evden hicbir şey alamazlar sadece taşınabilir ziynet eşyası ve bilgisayar tablet alabilir . Mesela televizyon iki tane ise birini alır ama temel yaşam malzemeleri alamaz .hicbir şekilde mal beyanı ve taahüt imzalama

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
139
43
Evden hicbir şey alamazlar sadece taşınabilir ziynet eşyası ve bilgisayar tablet alabilir . Mesela televizyon iki tane ise birini alır ama temel yaşam malzemeleri alamaz .hicbir şekilde mal beyanı ve taahüt imzalama
Yok zaten taahhütlü taksit yapalım dedi yok dedim. Onu da olur da bilerek veya bilmeyerek ödemezsen hapis cezası çıkıyor. Oturma odasında bir tane mutfakta da ufak bir televizyon var küçük. Bunlardan birini alabilir mi?

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Yok zaten taahhütlü taksit yapalım dedi yok dedim. Onu da olur da bilerek veya bilmeyerek ödemezsen hapis cezası çıkıyor. Oturma odasında bir tane mutfakta da ufak bir televizyon var küçük. Bunlardan birini alabilir mi?
İki tane varsa birini alır