Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Ben seni 8 tane hacizi olan birisi olarak aydınlatabilir im bir kere artık avukatların seni arayıp haciz gelecek veya cart curt etmeleri suç teşkil ediyor.Bunu aklına yaz.Sadece maaşının 4/1 ine galiz koyar mal varlığın yoksa.Varsa mallara el koyar eve gelme işi bitti bende 8 tane var 15 yıldır gelen olmadı korkma bibok olmuyo lakin ödemeye bak
Yok hocam amacim odemekti zaten oduyorudumda taksitleri istende cikinca patladik 2 banka var. Valla annemde tansiyon hastasi oyle eve baskin gibi yapip gelirler sagi solu kurcalarlar annemi uzerim yoksa umrumda degil de. Bide altin falan var zor gunler icin onlarida alirlarsa biterim

tarko11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
31
18
Yok hocam dediğim gibi yasadiklarimdan tecrübemle anlatıyorum ben yine tekrarlıyorum yeni yeni borca düşüp icralık olan genç kardeslerimiz varsa hiçbir avukata yazılı veya telefonda sözlü ödeme sözü vermesin büyük sikintilar çıkarıyor sözü gününde tutmayınca
Enfazla tazyik hapsi verebilir 3 ay emin degilim bakmak lazım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Yok hocam amacim odemekti zaten oduyorudumda taksitleri istende cikinca patladik 2 banka var. Valla annemde tansiyon hastasi oyle eve baskin gibi yapip gelirler sagi solu kurcalarlar annemi uzerim yoksa umrumda degil de. Bide altin falan var zor gunler icin onlarida alirlarsa biterim
Gelirlerse sana 5 bin daha eklerler bu arada bilgin olsun taksi masraflarını da sana itelerler harcırah muhabbetine 😅

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
36
28
Beyler benimde borc cok 350 400 k
İş bankası 130
Garanti 50
Vakıbank20
Denizbank 70
Qnb 50
Babamın garanti 150
Seni tebrik ediyorum kardeşim sakın bu ibnelere 1 kuruş verme sonuna kadar diren milletin kanını emdiler memleketin bu hale gelmesinin sebebi bu ibneler çok yüksek kar etmesi eğer malın mülkün yoksa yıllarca ödeme sonra varlık şirketleri ile anlaşma yoluna gidip küçük meblağlar teklif ederek kapatmaya çalış

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
491
83
Seni tebrik ediyorum kardeşim sakın bu ibnelere 1 kuruş verme sonuna kadar diren milletin kanını emdiler memleketin bu hale gelmesinin sebebi bu ibneler çok yüksek kar etmesi eğer malın mülkün yoksa yıllarca ödeme sonra varlık şirketleri ile anlaşma yoluna gidip küçük meblağlar teklif ederek kapatmaya çalış
Yok reis üstüme hiç bişey yok bisiktletim bile yok