- 927
- 437
- 63
Aradım temsilciyi daha ödemesine 1 ay var ama veresiye borcunu ödeyip kullanabilirsiniz diyor 😂Veresiye limitini kapatmışlar ödeme yapıp kullanabilirsiniz yazıyor sizde de öyle mi
Aradım temsilciyi daha ödemesine 1 ay var ama veresiye borcunu ödeyip kullanabilirsiniz diyor 😂Veresiye limitini kapatmışlar ödeme yapıp kullanabilirsiniz yazıyor sizde de öyle mi
Limit bittiyse mecbur ödemen lazim zaten nasil kullancanAradım temsilciyi daha ödemesine 1 ay var ama veresiye borcunu ödeyip kullanabilirsiniz diyor 😂
Limit bitmedi sadece Bin lirasını kullandım 3.500 limit vardı bin lirayı öde açılır diyorLimit bittiyse mecbur ödemen lazim zaten nasil kullancan
Valla ben de 2000 TL'lik lik gıda aldım sigara olmaz dedi kasiyernormal alışverşl yapmıştım 2 farklı a101 dende sigara aldım kimse ole bişey demedi
Bi bilgim yok dostumLimit bitmedi sadece Bin lirasını kullandım 3.500 limit vardı bin lirayı öde açılır diyor
aynen kasiyerin dümeni sanki ne karı varsa vermemişValla ben de 2000 TL'lik lik gıda aldım sigara olmaz dedi kasiyer
Kasiyerin ipneligi demek ki
bugun yarin hazirlanir kargoya veriince teslim aldım de uygulamadan gelemsini bekleme kullan oyle yaptım benBu kart ne zaman hazirlanir acaba 1 haftadir sadece kartin hazirlanmasini bekledim
Bı günde 15 k dan fazla tutarda sigara aldım seni keklemis he şöyle bı sınır var her paketten sadece 5 paket alabiliyorsun tanıdık değilse marketci işin zorValla ben de 2000 TL'lik lik gıda aldım sigara olmaz dedi kasiyer
Kasiyerin ipneligi demek ki
Kurye teslim almasi bekleniyor dedigin de mi kullanmaya baslayabiliyorumbugun yarin hazirlanir kargoya veriince teslim aldım de uygulamadan gelemsini bekleme kullan oyle yaptım ben
Hazırlanıyor dan sonraki aşama da kullanabilirsin bende öyle yaptimKurye teslim almasi bekleniyor dedigin de mi kullanmaya baslayabiliyorum
Hocam 1 paket bile vermedi 5 e razıydım zatenBı günde 15 k dan fazla tutarda sigara aldım seni keklemis he şöyle bı sınır var her paketten sadece 5 paket alabiliyorsun tanıdık değilse marketci işin zor
Kaç gun bekledin dostum hazirlaniyor daHazırlanıyor dan sonraki aşama da kullanabilirsin bende öyle yaptim
Sana Killik yapmışlar öyle bişey yok bütün a101 lerde her paketten 5 taneye kadar veriliyorHocam 1 paket bile vermedi 5 e razıydım zaten
Sigaraya onay vermiyor dedi
Acaba o şubenin müdürü falan mı vermeyin sigara dedi bilmiyorum ki
Asgarî ücretli kasiyerin ne karı var bu işte
Valla 2 gün falan sanırım yalan olmasın cuma hazırlanıyor demişti haftasonu girdi pazartesi akşam üstü teslim edilceke gectiKaç gun bekledin dostum hazirlaniyor da
Eyvallah dostumSana Killik yapmışlar öyle bişey yok bütün a101 lerde her paketten 5 taneye kadar veriliyor
Bende ayni cuma basvurdum hafta sonu girdi bugun olur o zamanValla 2 gün falan sanırım yalan olmasın cuma hazırlanıyor demişti haftasonu girdi pazartesi akşam üstü teslim edilceke gecti
Ayın 5inden beri hazırlanıyor diyor basılmadı gitti ağaBu kart ne zaman hazirlanir acaba 1 haftadir sadece kartin hazirlanmasini bekledim
Kaç limit verdi yukseltebiliyomuyuz acsbaAyın 5inden beri hazırlanıyor diyor basılmadı gitti ağa