- 2,230
- 629
- 113
Hafta sonlarını saymayinAyın 5inden beri hazırlanıyor diyor basılmadı gitti ağa
Hafta sonlarını saymayinAyın 5inden beri hazırlanıyor diyor basılmadı gitti ağa
Bana 5 k verdi temsilciyi aradım düzenli ödemelerle limitiniz artar dediKaç limit verdi yukseltebiliyomuyuz acsba
Anladım banka gibi çalışıyor ozamanBana 5 k verdi temsilciyi aradım düzenli ödemelerle limitiniz artar dedi
Reis bir dm bakar misinAnladım banka gibi çalışıyor ozaman
Banka zaten en para gibi dijital bankaAnladım banka gibi çalışıyor ozaman
Tanıdık kuyumcu varsa altın alıp satmak vs vsPeki bu kartdaki limiti kassa veya uption harić cekebilecegimiz bir yer varmidir
Yazılma adama mariiiiReis bir dm bakar misin
Sus laYazılma adama mariiii
1-99 kadar tahmin edeceksin son 4 hane zaten yazıyor orda bu arada limitin kaç ?Postaya verildi diyor nasil bozucaz bunu kart no vs tamamı gözükmüyor
ne zaman basvuru yapmıstın dost lımıt nedırPostaya verildi diyor nasil bozucaz bunu kart no vs tamamı gözükmüyor
51k1-99 kadar tahmin edeceksin son 4 hane zaten yazıyor orda bu arada limitin kaç ?
6 hane yok dost1-99 kadar tahmin edeceksin son 4 hane zaten yazıyor orda bu arada limitin kaç ?
ekran at 4 hane olması gerekıyor ne zaman basvurmustun dost6 hane yok dost
Uygulamada hazırlanıyor diyor ptt sms geldi kart verildi diyeekran at 4 hane olması gerekıyor ne zaman basvurmustun dost
basvuru sırasında işi ve maaşı ne yazdın
kurye demesı gerekıyordu sanırsam ne zaman basvurdun dostUygulamada hazırlanıyor diyor ptt sms geldi kart verildi diye