- 1,421
- 550
- 113
arkadaşlar uygulamaya üye olurken bilgiler hatalı diyor her sey doğru basına gelen oldu mu ?
trollse komik değilse daha komik2k az limit olduğu için müşteri hizmetlerini aradım görüntülü olarak biraz webcam show yaptım +18 limitimi 50k yaptılar teşekkürler a101
Geri ödenmez ki bu aga asgarisi 36k zaten 😂 başımıza bi dert gelmediği zaman kullanmamak lazım80k kart limiti temiz ama geri odeyeceksen sıkıntı
Ben aradım düzenli kullan haftalık ve aylık otomatik güncelleniyor puanin yükselince kredi de cekebilirsin dediMüşteri hizmetlerini arasak kredi kartının limitin de değişiklik yapabilirler mi acaba
şunu bana kaç gündür deniyorum olmuyo 1 tane allahın kulu yardımcı olabilir mi lütfenarkadaşlar uygulamaya üye olurken bilgiler hatalı diyor her sey doğru basına gelen oldu mu ?
Hepsini küçük veya hepsini büyük yazmayı dene ğ falan varsa dikkat et başka bı çözüm yokşunu bana kaç gündür deniyorum olmuyo 1 tane allahın kulu yardımcı olabilir mi lütfen
1 TL yatirmadin miArkadaşlar kredi kartı limit için gold mu olmak lazım bana red verdi
Yok kanka bilmiyordum1 TL yatirmadin mi
Yatır tekrar dene kredi kartı başvurusu yap kredi değil dostumYok kanka bilmiyordum
Dostum kartını nakite cevirceksen kassa dan çevir günde tek hakkın varGüvenilir mi o mesajları numara
Kart değil veresiye limit vs kart no gözükmüyor tamamijDostum kartını nakite cevirceksen kassa dan çevir günde tek hakkın var
yok kankam hersseyi denedim girdiğin bilgilerle evam edemiyoruz diyor daha önce bunda hesabım vardı bneim başka noyla ondan olabilir mi acabaHepsini küçük veya hepsini büyük yazmayı dene ğ falan varsa dikkat et başka bı çözüm yok
fitresini vermediğin her gün 1000x ler düşecek ama bağlamayacak 😞😅bana bile 42k verdi toplam icra vs borcum olduğu halde knk. Çoğu kisiye yuksek veriyor
Ağa bunların mantığı anlamadım ben arkadaşın 50 bin limitli kredi kartı var puanı yüksek hiç bişey vermedifitresini vermediğin her gün 1000x ler düşecek ama bağlamayacak 😞😅
Evet dostumGüvenilir mi o mesajları numara
TamamEvet dostum