- 2,230
- 629
- 113
Aynısını müşteri hizmetlerine söyledim haftalık ve aylık güncelleniyor limit dediHayatımda 1 kere icralık olmadım 1400 küsür kredi puanım var 2k verdi. Tanımlama yaperken tombala mı çekiyorlar.
Aynısını müşteri hizmetlerine söyledim haftalık ve aylık güncelleniyor limit dediHayatımda 1 kere icralık olmadım 1400 küsür kredi puanım var 2k verdi. Tanımlama yaperken tombala mı çekiyorlar.
Peki kart gelmeden işlem yapılmıyor mu sanal kart falanAynısını müşteri hizmetlerine söyledim haftalık ve aylık güncelleniyor limit dedi
Yok kanka ama şöyle yapabilirsin kart kuryeye verilince kartı teslim aldım diyon son 2 hane kapalı oluyor sadece 1-99 a kadar numaraları deniceksin birisi tutuyor kassa yatırıp nakit cekebilirsinPeki kart gelmeden işlem yapılmıyor mu sanal kart falan
ya klâsik işte fazladan para var onu aklıyorlar bol keseden de veriyorlar kredi puanı olmayana fazla çıkıyor olana çıkmıyorAğa bunların mantığı anlamadım ben arkadaşın 50 bin limitli kredi kartı var puanı yüksek hiç bişey vermedi
Dostum kassadan yapılmıyor nasıl yol izlemem gerekiyorYok kanka ama şöyle yapabilirsin kart kuryeye verilince kartı teslim aldım diyon son 2 hane kapalı oluyor sadece 1-99 a kadar numaraları deniceksin birisi tutuyor kassa yatırıp nakit cekebilirsin
İlginç valla ne bileyim kanka arkadaşın 50 k lik kredi kartı var düzenli ödüyor maaşı yüksek taksitli alışveriş için denedi adama 1 k bile limit vermedilerya klâsik işte fazladan para var onu aklıyorlar bol keseden de veriyorlar kredi puanı olmayana fazla çıkıyor olana çıkmıyor
Ben kassadan yaptım kanka olmuyorsa kartı bekleyip altın veya sigara alıp satabilirsin bide bı kaç kişi iyzico dan yaptım dedi kartı beklemek istemiyorsan bide ordan deneDostum kassadan yapılmıyor nasıl yol izlemem gerekiyor
Kart elimde zaten dostum da tamamdır bir bakayımBen kassadan yaptım kanka olmuyorsa kartı bekleyip altın veya sigara alıp satabilirsin bide bı kaç kişi iyzico dan yaptım dedi kartı beklemek istemiyorsan bide ordan dene
Hee elindeyse altın al sat kanka ne ugrasiyon djjfKart elimde zaten dostum da tamamdır bir bakayım
Benimde elimde post dan denedik red veriyor isyerine bi pok anlamadimHee elindeyse altın al sat kanka ne ugrasiyon djjf
Teslim aldım diyip şifre belirlediysen her yerde kullanabilirsin başka bişey vardır o işteBenimde elimde post dan denedik red veriyor isyerine bi pok anlamadim
Bunun kart yola çıkana kadar 2000 tl %40 değer kaybeder. Teşekkürler.Yok kanka ama şöyle yapabilirsin kart kuryeye verilince kartı teslim aldım diyon son 2 hane kapalı oluyor sadece 1-99 a kadar numaraları deniceksin birisi tutuyor kassa yatırıp nakit cekebilirsin
2000 lirayı 1925 tl ye bozmuş oluyorsunuz dolandırıcı bozumculara gerek duymadanUption indir hesabını onaylat hesaba para yüklemeye bas kart numaranı gir sonra 2000 liraysa bakiyen 1930 yaz tam 2000 kesiyor karttan hesabına 1930 geçiyor sonra ortadaki tuşa bas uption dan para göndere tıkla hesaba gönder de ibanını yaz bu işlem 5 dakka
Ayın 3 ünde evime 5 dk mesafede yere geldi hala bana gelmedi PTT aşırı yavaşBunun kart yola çıkana kadar 2000 tl %40 değer kaybeder. Teşekkürler.
Hacı 2 günde yola cikanda var 7 gündür hazırlanıyor da bekleyen de anlamadım ben bunların mantiginiBunun kart yola çıkana kadar 2000 tl %40 değer kaybeder. Teşekkürler.
Dert ettiğin şeye bak normal ilk açtığın vadesiz hesaba yatır onlar her türlü alır parayı sjjdjfSorun şu ödeme geri nasıl yapılcak ? Kart borcu öde kısmını göremedim