Bak simdi ekrana atafamUption para cekerken onay gelmiyorsa müşteri temsilcisini arayın 5 dk hallediyorlar
Bak simdi ekrana atafamUption para cekerken onay gelmiyorsa müşteri temsilcisini arayın 5 dk hallediyorlar
Böyle bozamazsin sabaha kadar deneBoyle diyor
o arkadaş söylüyor ama eksi bilgilendiriyor dostum bende böyle yaptım meğerse hesap onayı için PTT kargo gelip senden imza alıyor falan amale işi bir hafta bekledim ben öyle geldi de hesap onaylandıBoyle diyor
Yok bende puan yükseltcem zaten eskiden icralık olduk ödedik üstünden 5 yıl geçtiBen veresiye borcumunodedim ama ben patlatmaya degil puan yukselymeye ugrasiyirum kral
Allah AllahBöyle bozamazsin sabaha kadar dene
Derdin ne kardeşAllah Allah
Atın alt başı fikir şöyle dinliyorumAllah Allah
Telefon et müşteri temsilcisineBak simdi ekrana atafam
Uption için öyle birşey olmadi,kyc yapınca onay oluyor hesabino arkadaş söylüyor ama eksi bilgilendiriyor dostum bende böyle yaptım meğerse hesap onayı için PTT kargo gelip senden imza alıyor falan amale işi bir hafta bekledim ben öyle geldi de hesap onaylandı
hayır kabul etmiyor sözleşme için evrak gönderiyorlar sizin dediğiniz eskiden olabilir ama şimdi evrağı imzalamadan kyc sürecin onaylanmıyor bilginiz olsunUption için öyle birşey olmadi,kyc yapınca onay oluyor hesabin
Nasıl yaptın dostBen kart gelmeden yaptım?
kuryeye teslım edıldı dedımıNasıl yaptın dost
Hayırkuryeye teslım edıldı dedımı
o zaman olmaz dost
Kuryeye verilince kart no gözüküyor değil mio zaman olmaz dost
4 hane gozukuyor son 2 hanede kendın deneyerek yapıyorum 01 den 99 a kadarKuryeye verilince kart no gözüküyor değil mi
Kral sen bence harcanıyosunBeylernaz once demedim KASSA isimli finansbankin uygulamasinda kart geciyor kartla oraya yatirdin ordan hesaba cektim hadi yapistirin hayirli olsun