- 796
- 243
- 43
Çekim falan verilmiyor bende biraz oynadim denedim geçersiz işlem diyor
Ödemez agalarÇekim falan verilmiyor bende biraz oynadim denedim geçersiz işlem diyor
Parayı 30 k ya çıkardın mıÇekim falan verilmiyor bende biraz oynadim denedim geçersiz işlem diyor
Benide öyle aldı denizŞimide direk canlıya aldı mk
gözün aydınEkli dosyayı görüntüle 681628eklendi beyler
sen ne anlatıyon birader adam 2k çekmişAdam 999tl yi 3000 yapmış çekilmiyor diyor. Olum yazılanları okumuyor musunuz bakiyeniz 29750 tl yapınca (yani sağ üstte cüzdan işaretinde 29750 tl yazınca) 999tl çekiyorsun. Bu kadar basit
AynenAdam 999tl yi 3000 yapmış çekilmiyor diyor. Olum yazılanları okumuyor musunuz bakiyeniz 29750 tl yapınca (yani sağ üstte cüzdan işaretinde 29750 tl yazınca) 999tl çekiyorsun. Bu kadar basit
ya bu diğer çocuk kolpamı sıkıyor biraz oynadım çektim diyenAdam 999tl yi 3000 yapmış çekilmiyor diyor. Olum yazılanları okumuyor musunuz bakiyeniz 29750 tl yapınca (yani sağ üstte cüzdan işaretinde 29750 tl yazınca) 999tl çekiyorsun. Bu kadar basit
2 k nasıl çekmiş hemen 30 bin yapıp dostsen ne anlatıyon birader adam 2k çekmiş
Ben canlı desteğin yazdığını söylüyorum. Sayfa 8 9 oralara gidin bakın ss atmışlarya bu diğer çocuk kolpamı sıkıyor biraz oynadım çektim diyen
Yok oyle biseysen ne anlatıyon birader adam 2k çekmiş
biz yinede biraz oynayıp deneyelimde olmazsa olmazBen canlı desteğin yazdığını söylüyorum. Sayfa 8 9 oralara gidin bakın ss atmışlar
nerden biliyonYok oyle bisey