Sıra niye bekliyon hemen aliyo canliyaşu sıra bi gelsin makina123 olarak bu gizemi çözersem bir tek ben çözerim 140 kişi kaldi bir halkın özgürlük umutları gibidir makina123….
Sıra niye bekliyon hemen aliyo canliyaşu sıra bi gelsin makina123 olarak bu gizemi çözersem bir tek ben çözerim 140 kişi kaldi bir halkın özgürlük umutları gibidir makina123….
nasi aliyo bekliyom essek gibi benSıra niye bekliyon hemen aliyo canliya
Bende bekliyorum awnasi aliyo bekliyom essek gibi ben
Ben girdim hemen aslı baglandinasi aliyo bekliyom essek gibi ben
la sol üstteki destek sembolüne basıp girmiyon mu sen ben öyle yaptım bekliyom halaBen girdim hemen aslı baglandi
O kadar bekledik inş bonus bitmemiştirBen girdim hemen aslı baglandi
Ne bilim normal çıktı bende girdim şimdi girmiyola sol üstteki destek sembolüne basıp girmiyon mu sen ben öyle yaptım bekliyom hala
Böyleleri var sıra beklemez hemen para çekerler çevrim yapmadanla sol üstteki destek sembolüne basıp girmiyon mu sen ben öyle yaptım bekliyom hala
La cektim diyen adamin mesajlarina bak her dolandirici siteye çektm yazmisnerden biliyon
Şimdi normal yok üst de var 250 kişi diyoNe bilim normal çıktı bende girdim şimdi girmiyo
Ben girdiğim de en alt sağ da idiŞimdi normal yok üst de var 250 kişi diyo
Çok enteresan 1den beri 2 saattir 1 kişi dışında çeken eden yok nasıl oluyor buLa cektim diyen adamin mesajlarina bak her dolandirici siteye çektm yazmis
Biberin linkini alalımBiberbet var 300 deneme 1000 yap 700 cek
769.chBiberin linkini alalım
Tasak geciyoBiberin linkini alalım