Çekim ödüyor 1 saniyede
Ekli dosyalar
-
202.7 KB Görüntüleme: 93
OhaÇekim ödüyor 1 saniyede
Adam harbiden cekmis beylerÇekim ödüyor 1 saniyede
Kullanıcı adını yanlış vermişim başkasına eklenmisSon bağlananlardan bonusu eklenen var mı
Şunun bi banka ss görelim artık yarım saattir söylüyon bi ss atmak bu kadar zor değilÇekim ödüyor 1 saniyede
Aynen benideBu doğruysa beni silksinler
Sitede canlı destek yok tiklamiyorŞunun bi banka ss görelim artık yarım saattir söylüyon bi ss atmak bu kadar zor değil
Cevrim 30k yapiyon sonra 30kya kadar cekiyorsunHerkes bir şeyler diyor cevrimmi yoksa bakiye 30 mu olması lazım
Dumenci ortaya bisey atiyo milletde galyana geliyo isteBu doğruysa beni silksinler
Çevrim reis yüksek ihtimalleHerkes bir şeyler diyor cevrimmi yoksa bakiye 30 mu olması lazım
2 kişi ben aldım diyo bir bildirim ss i atsınlar bari görelimSitenin başlıkta yazıyor çekimler otomatikmiş vbet gibi saniyesinde öder 29750 çevrim yap kalanı Çek
Hangi oyunda ne kadar oynadinBeyler inanmayan oynamaz ben cekimimi verdim geldi site adamı değiliz adam SS istedi onu attık çekimler otomatik sitede çevrimi yaptıktan sonra çekim veriliyor ben 10 k çektim anında geldi kendimde şaşırdım
Bu para nereye geldi onu niye atmıyorsunBeyler inanmayan oynamaz ben cekimimi verdim geldi site adamı değiliz adam SS istedi onu attık çekimler otomatik sitede çevrimi yaptıktan sonra çekim veriliyor ben 10 k çektim anında geldi kendimde şaşırdım
Banka ss i atsana hocam neyi zorluyon ki suan atmamak icin gizem mi yaratıyorsunBeyler inanmayan oynamaz ben cekimimi verdim geldi site adamı değiliz adam SS istedi onu attık çekimler otomatik sitede çevrimi yaptıktan sonra çekim veriliyor ben 10 k çektim anında geldi kendimde şaşırdım
dost çevrimi nasıl yaptın neyle çektin bide havale ilemiÇekim ödüyor 1 saniyede