Bende bekliyorum sıradayım çevrimi yapmak zor oyunlara bağlı verecekmi2 kişi ben aldım diyo bir bildirim ss i atsınlar bari görelim
Bende bekliyorum sıradayım çevrimi yapmak zor oyunlara bağlı verecekmi2 kişi ben aldım diyo bir bildirim ss i atsınlar bari görelim
Olmadı bağlantıyı kopyala gizli sekmeden gir öyle bağlanıyor knkaGüzel kardesim tıklıyorum zaten ona ama olmuyor sence ben bilmiyomuyum o kadar
Güle güle harcaKardeşim zaten sweetle sugar veriyor ben sweet oynadım 50 TL verirken oyuna girdim
sweetmiKardeşim zaten sweetle sugar veriyor ben sweet oynadım 50 TL verirken oyuna girdim
neyle çektin pekiKardeşim zaten sweetle sugar veriyor ben sweet oynadım 50 TL verirken oyuna girdim
Kardeş bi payfix hesabında bildirimin ss i atsana içimi rahatlat be hadiKardeşim zaten sweetle sugar veriyor ben sweet oynadım 50 TL verirken oyuna girdim
51Son 100
Reis çekim yaptığın yöntemi söyler misin birde şuraya neyle çektiysen ss ni atsan insanlar da ona göre oynasaSaol kardeşim ins sende yaparsin
Yok yok bitmedi, ya bi keremi girmez bonusa yaBonus bitmedi değil mi 100 kisi var daha bosa beklemeyelim
Bende hepsinin şifresi farklı reis böyle sitelere üye olurken de hep aynısını kullanıyorum giriyorlarsa bunlar da dolassinlarklasik her sene 2 3 kere çıkar bunlar piyasaya forumda takılan kumar oynayan adam her siteye aynı şifre kullanıcı adı girer bunlar da data toplar ne denk gelirse vbet , everymatrix , hortumlarlar sistemleri bu ve adminlerin acil banlaması lazım bu engerekleri