Tşk999tl yatırım şartsız deneme Bonus u vermektedir canlı destek ten talep edliyor
Tşk999tl yatırım şartsız deneme Bonus u vermektedir canlı destek ten talep edliyor
Yaw çevrim hayda halin tamamladık sanırsam k 2.5k satın alma yapıyorum kasam hala 8 k şuan.Sürekli çekmeyi dene knka
Ver artık şu çekimi vereceklermi paranı merak ediyoz 4 saattir kimse çekim yapmadıYaw çevrim hayda halin tamamladık sanırsam k 2.5k satın alma yapıyorum kasam hala 8 k şuan.
Hızlı düşmeye başladı bitti mi acabaSoranlar için söylüyorum. Bonus bitmemiş şimdi eklendi.
Sweet bonanza gates of olps sugar rash harici oyunlarda oynadıysan sıkıntı hocam:Yaw çevrim hayda halin tamamladık sanırsam k 2.5k satın alma yapıyorum kasam hala 8 k şuan.
Yaw kardeşim 30 kat çevrim diyor bir ogrenebilsek tamamladik mi tamamlamadik mi kimse de cevap vermiyor ki nerden ogrenicez onu soruyorum ogrensek çekim vercez yaniVer artık şu çekimi vereceklermi paranı merak ediyoz 4 saattir kimse çekim yapmadı
Sadece sweet Bonanza ve dede başka yerde oynamadımSweet bonanza gates of olps sugar rash harici oyunlarda oynadıysan sıkıntı hocam:
Çekim ver hata vericek miYaw kardeşim 30 kat çevrim diyor bir ogrenebilsek tamamladik mi tamamlamadik mi kimse de cevap vermiyor ki nerden ogrenicez onu soruyorum ogrensek çekim vercez yani
Kapattılar heralde kimsede sıra ilerlemiyo. Ya da uyuya kaldılarhahha canlı desteği kapattı admalar ondan ilerlemiyor sanırım 7 kişi kalmıştı
kapadılar pc den baktım destek online değilKapattılar heralde kimsede sıra ilerlemiyo. Ya da uyuya kaldılar
Ne kadar verim çekimÇekim ver hata vericek mi
Reis beyin yok filan ayıp biz şansımızı deniyoruz ne yapalım?cidden beyin yok moruk sizde , şu sitenin sahteliğini anlamayacak kadar
Ya git uyu olum sabah okulun var ne kaybımız var şuan verirlerse deneriz kaybetcek bişeyimiz yok yacidden beyin yok moruk sizde , şu sitenin sahteliğini anlamayacak kadar
Kasan ne kadarsa ver deneNe kadar verim çekim