- 15,926
- 6,343
- 113
Sıfırladım ben uyuz oldum 1200 vardı 120 betten farm attım gitti
Kudurma olum yat okula gidecen dahabi tek bu konuya mesaj atmak için üye olmuş at yaprağı
Ya herro ya merro 30bini baska nasil yapcan kanka saglik olsunSıfırladım ben uyuz oldum 1200 vardı 120 betten farm attım gitti
Hahahahah aynn datanız hiçbir yerde yokdata topluyorlar biraderim 2 gram aklınızı daha mantıklı işlere kullanın sizin için üşenmedim 1 saat inceledim belki ben yanılıyorum diye ama alakasız
Alan alır dostum neden insanları 2 gram beyin yok diyorsundata topluyorlar biraderim 2 gram aklınızı daha mantıklı işlere kullanın sizin için üşenmedim 1 saat inceledim belki ben yanılıyorum diye ama alakasız
Ben sana tr nin butunn datalarini atayım tayyibin avradinin TC sine kadar ne datası ya amk sene olmuş 2025 datami kaldıdata topluyorlar biraderim 2 gram aklınızı daha mantıklı işlere kullanın sizin için üşenmedim 1 saat inceledim belki ben yanılıyorum diye ama alakasız
okulu bitireli çok oluyor da sen bu işin içindeysen ve insanların paralarını çalacaksan yazık sanaKudurma olum yat okula gidecen daha
e devlet hacklendi datalarımız avrupadaki çoluk çocuğun elinde bile var. Senin uyarın da kötü bir şey yok ama beyin yok 2 gram akılnız var böyle konuşma dostum.data topluyorlar biraderim 2 gram aklınızı daha mantıklı işlere kullanın sizin için üşenmedim 1 saat inceledim belki ben yanılıyorum diye ama alakasız
reis bu siteye para yatıran olur mu sence aramızdan sakin ol biraz.okulu bitireli çok oluyor da sen bu işin içindeysen ve insanların paralarını çalacaksan yazık sana
Ne demek istiyon kardeş açık konuş ne parasını çalmışızokulu bitireli çok oluyor da sen bu işin içindeysen ve insanların paralarını çalacaksan yazık sana
kankacim öyle data değil, senin hesaplarına girmek için, niye bu kadar inatla söylüyorum çünkü yaşadım biliyorum geçen yıl burdan yine bu tarz bi siteye üye oldum , vbeti ertesi gün hortumladilar TRX ile o zaman 3700 lira paramıBen sana tr nin butunn datalarini atayım tayyibin avradinin TC sine kadar ne datası ya amk sene olmuş 2025 datami kaldı
Sen enayiysen biz napalımkankacim öyle data değil, senin hesaplarına girmek için, niye bu kadar inatla söylüyorum çünkü yaşadım biliyorum geçen yıl burdan yine bu tarz bi siteye üye oldum , vbeti ertesi gün hortumladilar TRX ile o zaman 3700 lira paramı
kötü anlamda 2 gram değil sinir stres parasızlıktan kalan 2 gram beyin anlamındaAlan alır dostum neden insanları 2 gram beyin yok diyorsun
Başkan forumda hackerlar var geçen birinin 60 bin TL sini çaldılar kullanıcı adını paylaşmakankacim öyle data değil, senin hesaplarına girmek için, niye bu kadar inatla söylüyorum çünkü yaşadım biliyorum geçen yıl burdan yine bu tarz bi siteye üye oldum , vbeti ertesi gün hortumladilar TRX ile o zaman 3700 lira paramı
İlerlemiyorCanlı destek gitti heralde yarım saattir tık yok