- 15,754
- 8,672
- 113
Helal olsun,bizi de görürsün aga
Helal olsun,bizi de görürsün aga
Hayır ne kadar verilecek çekim canlıya daha bağlanmadımkiBiz daha bonusu alamadık..çekim verdin mi
GatesDost çok merak ettim hangi oyunda yaptın?
30kHayır ne kadar verilecek çekim canlıya daha bağlanmadımki
30 k cektin,kurallara uyduysan öderHayır ne kadar verilecek çekim canlıya daha bağlanmadımki
tebrikler
Sugar rusta yaptıÇevrim şartları yalnızca Sweet Bonanza, Gates Of Olmpyus ve Sugar Rush oyunlarında geçerlidir.
Zaman Sınırı:
Çevrim şartını tamamlamak için belirli bir süre bulunmaktadır. Bu süre 1 gün ile sınırlıdır. Süre dolmadan çevrim şartlarını tamamlamadığınız takdirde bonusunuz ve bu bonustan elde edilen kazançlar geçersiz sayılabilir.
Min ve max 30 K ÇEKİM
Dost çok merak ettim hangi oyunda yaptın?
Hiç bir şekilde frespin satın almadım hep çevirdim belki 60 bin tl cevirdim30 k cektin,kurallara uyduysan öder
Öder aga rahat ol Tebrikler sanaHiç bir şekilde frespin satın almadım hep çevirdim belki 60 bin tl cevirdim
Kanka cekım talebı verebiliyorsmusunun ben veremiyorum hata veriyor
Daha vermedim canlıyı bekliyorumKanka cekım talebı verebiliyorsmusunun ben veremiyorum hata veriyor
Bana tam 30000 dedi ama cekemıyoum 10 dan sonra dedı işlem geçersiz diyor cekinceHayır ne kadar verilecek çekim canlıya daha bağlanmadımki
Saat 10dan sonra mi dediBana tam 30000 dedi ama cekemıyoum 10 dan sonra dedı işlem geçersiz diyor cekince
Kanka direk 30000 tl ckeım ver sen payco yada havale Fast olarak bakıyım ıban yaz mıktar yaz aynı bu sekıl 30000 cek de bakalım ne diyecekDaha vermedim canlıyı bekliyorum
Çekim veremiyorum ki şuan canlı desteği bekliyorum konuşmak içinKanka direk 30000 tl ckeım ver sen payco yada havale Fast olarak bakıyım ıban yaz mıktar yaz aynı bu sekıl 30000 cek de bakalım ne diyecek
Bende veremiyorum sanada aynı muhabbeti yapıcak lar odeme bunlar hiç innnacım yokÇekim veremiyorum ki şuan canlı desteği bekliyorum konuşmak için
Memo kasa 17k belki 31 de biz çekerizÖder aga rahat ol Tebrikler sana