Belki öder çeken yok zaten şuana kadar burayı da izliyorlardir bence bakiye eritmeyin 2 veya 3 kişiye ödeme yapabilir yapmazsa zaten kimse güvenmezBende veremiyorum sanada aynı muhabbeti yapıcak lar odeme bunlar hiç innnacım yok
Belki öder çeken yok zaten şuana kadar burayı da izliyorlardir bence bakiye eritmeyin 2 veya 3 kişiye ödeme yapabilir yapmazsa zaten kimse güvenmezBende veremiyorum sanada aynı muhabbeti yapıcak lar odeme bunlar hiç innnacım yok
30da kalma da 🤣Memo kasa 17k belki 31 de biz çekeriz
30 sıkıntı 31 ve üstü30da kalma da 🤣
30 sıkıntı 31 ve üstü
Min Max 30 k çekim adamlarda 9 okka dassak varçevrim yaptıktan sonra minumum 30 k mı yapcaz bir de çekebilmek için ?
o çevrimi yapıp 30 k çeken adam da daha büyük bir daşşk vardırMin Max 30 k çekim adamlarda 9 okka dassak var
29 binden kaybettim çevrimde bitmiştio çevrimi yapıp 30 k çeken adam da daha büyük bir daşşk vardır
1000 yap 100 çek dese daha çok zarara girecek site 30 yap 30 çek demiş 3 5 kişi anca çeker diye akıllı adamlaro çevrimi yapıp 30 k çeken adam da daha büyük bir daşşk vardır
30 k çek Max 30 kÇekim yapılmıyor ki
Ekli dosyayı görüntüle 681724
aynenn1000 yap 100 çek dese daha çok zarara girecek site 30 yap 30 çek demiş 3 5 kişi anca çeker diye akıllı adamlar
Saat 10 muhabbeti vardı az önce bekle bakalım 1 saatÇekim yapılmıyor ki
Yine izin vermiyor geçersiz işlem diyor30 k çek Max 30 k
hay maşallah nasıl başardın bunu tebrikler 0.50 kuruşu da çekseydinÇekim yapılmıyor ki
Dolandırıcı site o zamanYine izin vermiyor geçersiz işlem diyor
Canlı destek saat 10 dan sonra çekim verin demiş yukarıda bir dosta muhtemelen seninde öyledir dost bir sor istersen desteğeYine izin vermiyor geçersiz işlem diyor