- 918
- 273
- 63
Bilader gerçekten kumar insanı her kılığa sokar.
Kardeşine durumu izah edip kullanmak için izin alman en doğrusu olacaktır.
Kardeşine durumu izah edip kullanmak için izin alman en doğrusu olacaktır.
Kör istedi bir göz ihtiyar verdi iki göz 😆Yap diye demiyorum ama sadece merakimdan soruyorum. Bu durumda (kardesinin adina hesap acip) sitelere para yatirilamiyor mu? (İlk cekimde crypto gonderen site varsa)
Ve ya crypto, altin vs online alisveris yapilamiyor mu? O zaman kart sifresi sormuyor sadece sms onay istiyor galiba
sms nereye gidecek benim telefona bağlanmamış ama halbuki kart başvurusunda benim telefonu girdiydim.nasıl olduki bu iş anlamadımYap diye demiyorum ama sadece merakimdan soruyorum. Bu durumda (kardesinin adina hesap acip) sitelere para yatirilamiyor mu? (İlk cekimde crypto gonderen site varsa)
Ve ya crypto, altin vs online alisveris yapilamiyor mu? O zaman kart sifresi sormuyor sadece sms onay istiyor galiba
Anladim. Ben senin tele kayitli diye biliyordum. Neyse karisik bi durum.sms nereye gidecek benim telefona bağlanmamış ama halbuki kart başvurusunda benim telefonu girdiydim.nasıl olduki bu iş anlamadım
Kardeşin nerede? Vur kafasına al telefonunu hallet lasms nereye gidecek benim telefona bağlanmamış ama halbuki kart başvurusunda benim telefonu girdiydim.nasıl olduki bu iş anlamadım
bu olabilir bak iyi fikir sağolasınKardeşin nerede? Vur kafasına al telefonunu hallet la
La insanın aklına gelen ilk fikir bu olur niye aksiyon arıyon 🔪bu olabilir bak iyi fikir sağolasın