Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Halkbank Paraf Kredi Kartı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
273
63
Bilader gerçekten kumar insanı her kılığa sokar.
Kardeşine durumu izah edip kullanmak için izin alman en doğrusu olacaktır.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
bunun bi yolu yokmu ya öğrenirse kartı iptal eder.şubeye gidecem bugün evde unuttum kimliği desem numarayı söylesem ssadece kimlik no yu yaparlarmıki
bi şansımı denıcem

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,469
5,607
113
Yap diye demiyorum ama sadece merakimdan soruyorum. Bu durumda (kardesinin adina hesap acip) sitelere para yatirilamiyor mu? (İlk cekimde crypto gonderen site varsa)
Ve ya crypto, altin vs online alisveris yapilamiyor mu? O zaman kart sifresi sormuyor sadece sms onay istiyor galiba

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Yap diye demiyorum ama sadece merakimdan soruyorum. Bu durumda (kardesinin adina hesap acip) sitelere para yatirilamiyor mu? (İlk cekimde crypto gonderen site varsa)
Ve ya crypto, altin vs online alisveris yapilamiyor mu? O zaman kart sifresi sormuyor sadece sms onay istiyor galiba
Kör istedi bir göz ihtiyar verdi iki göz 😆

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
sms nereye gidecek benim telefona bağlanmamış ama halbuki kart başvurusunda benim telefonu girdiydim.nasıl olduki bu iş anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...