Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haram Para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
412
63
kardeş bazı insanlara gelmiyor doğrudur.
burdaki kardeşlerin geyiğine bakma. ister islami düşün ister mitolojik falan. enerji menerji de düşünebilirsin. inancın neyse işte.

bazı insanlara kattiyen gel-mi-yor....

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
275
63
Kuryelik yapıyorum nfcli telefon lazımdı kendi telefonumda nfc yoktu ama idare ediyordum 1 hafta önce kumar parasi ile nfcli telefon almistim 8k ya ama bugün çalışırken düştü ekranı kırıldı sanırsam haram paradan hayır gelmez olayı doğru

Sözde diyordum şu kumardan parayı alayım iyi motor alayım diyordum vazgeçtim sakat makat kalacam yoksa tövbe yarrabi
bundan sonra kumardan gelen parayı da dağıtabilirsin kankam haram yeme sen biz yeriz

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,496
4,097
113
yarına su içicem dersin, ertesi gün keşke geberseydim dersin, bu kumar işi böyle...

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,880
2,963
113
Gumardan gelen parayla biri cami yaptırsada..
Şurda ki cemaati müslümin ile namazımızı eda etsek yoovv 👊🏼🤩

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
1,219
113
Kuryelik yapıyorum nfcli telefon lazımdı kendi telefonumda nfc yoktu ama idare ediyordum 1 hafta önce kumar parasi ile nfcli telefon almistim 8k ya ama bugün çalışırken düştü ekranı kırıldı sanırsam haram paradan hayır gelmez olayı doğru

Sözde diyordum şu kumardan parayı alayım iyi motor alayım diyordum vazgeçtim sakat makat kalacam yoksa tövbe yarrabi
Ne alaka mwk

Omer0655

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
37
28

Arkadaş doğru söylüyor, yıllar önce bir tanıdık, kumardan para tutturdu güzel para, gitti o parayla altına güzel bir araba çekti, aran iki üç ay anca geçmiş, ve o aldığı arabayla büyük bir kaza yapıyor tahlarlar felan atıyor, yani kendiside ölümden dönüyor sağ çıkıyor, ve çevremde buna benzer olay yasanyan insanlarimiz var, ALLAH kimini bu danyada hiyat verip ahiretini güzelleştirme şimdi nasip eder, kiminde algınlığını arttırır ki hidayete ermesin diye, yani öyle insanlar bittin haramda yese bu dünyada hicbirsey olmaz, kalıcı dünyaya sevk edilir, en doğrusunu ALLAH bilir.

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
386
63
yok öyle bisey haram para felan ne alakası var.ben yıllarca kumarda kaybettiğim paranın bir kısmını geri aldım diyorum kazandığım zaman 😄👍

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
3,160
113
Arkadaş doğru söylüyor, yıllar önce bir tanıdık, kumardan para tutturdu güzel para, gitti o parayla altına güzel bir araba çekti, aran iki üç ay anca geçmiş, ve o aldığı arabayla büyük bir kaza yapıyor tahlarlar felan atıyor, yani kendiside ölümden dönüyor sağ çıkıyor, ve çevremde buna benzer olay yasanyan insanlarimiz var, ALLAH kimini bu danyada hiyat verip ahiretini güzelleştirme şimdi nasip eder, kiminde algınlığını arttırır ki hidayete ermesin diye, yani öyle insanlar bittin haramda yese bu dünyada hicbirsey olmaz, kalıcı dünyaya sevk edilir, en doğrusunu ALLAH bilir.
o da güzel hikaye

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,884
909
113
Herşeyin üstüne yemin de ederim 2018 de telefonum yoktu tabletten komsunun wifisine baglanip bonus ariyordum ordan gelen parayla kaçak not 8 pro aldim 6 sene geçti hâlâ kullaniyorum

Omer0655

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
37
28
Arkadaş doğru söylüyor, yıllar önce bir tanıdık, kumardan para tutturdu güzel para, gitti o parayla altına güzel bir araba çekti, aran iki üç ay anca geçmiş, ve o aldığı arabayla büyük bir kaza yapıyor tahlarlar felan atıyor, yani kendiside ölümden dönüyor sağ çıkıyor, ve çevremde buna benzer olay yasanyan insanlarimiz var, ALLAH kimini bu danyada hiyadayet verip ahiretini güzelleştirmes nasip eder, kiminde azginligini arttırır ki hidayete ermesin diye, yani öyle insanlar birton haramda yese bu dünyada hicbirsey olmaz, kalıcı dünyaya sevk edilir, en doğrusunu ALLAH bilir.

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,507
536
113
Göz vardir reis sende göz formdakilere biraz sadaka at ihtiyacı olanlara 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,908
5,242
113

iphone 13 aldım kumardan kazandığım para ile geçen ay. sugar rushtan 17k kaldırdım eve de 6 7 gram altın atmıştım daha elimde kaldı bile bir sürü altın daha tık demedi telefon tamamen şanssızlık seninki

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,404
15,450
113
Kuran'da geçiyor
Kıyamet gününe kadar hiçbir harama el sürmemiş Baba kalmayacak çocuğuna ekmek götürebilmek için
Millet ne yapsın çaresizlikten denemediği yol kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...