- 1,914
- 1,518
- 113
Birkaç aya bedelli gidicez askere haram paraylaa o zaman yanlıslıkla kendımızı vururuz bu mantıkla zmsmsm
Haramdan zarar gelseydi hükümet şimdiye düşerdi.Kuryelik yapıyorum nfcli telefon lazımdı kendi telefonumda nfc yoktu ama idare ediyordum 1 hafta önce kumar parasi ile nfcli telefon almistim 8k ya ama bugün çalışırken düştü ekranı kırıldı sanırsam haram paradan hayır gelmez olayı doğru
Sözde diyordum şu kumardan parayı alayım iyi motor alayım diyordum vazgeçtim sakat makat kalacam yoksa tövbe yarrabi
Demi hiç öyle düşünmüyor bizim millet haram bu dünyada çıkar diyorlar kaç sene oldu bak dahada zenginlediler🤣Haramdan zarar gelseydi hükümet şimdiye düşerdi.
Senin sakarlığından olmuş bence
Hangi sure hangi ayette gecio kral sen buna inaniosan bi de Yusuf suresini okuKuran'da geçiyor
Kıyamet gününe kadar hiçbir harama el sürmemiş Baba kalmayacak çocuğuna ekmek götürebilmek için
Millet ne yapsın çaresizlikten denemediği yol kalmıyor
Asiçocuk kızdı biz gidelim bro
Herboku yiyip domuz eti yiyenlere ooovvvv haraam haraaammm diyen dayılar gibisin kimsenin dinlerle dalga geçtigi yok
Ulan ne güldüm koptum .dddssaas
Dostum kimse kimseye küfür etmedi kötü söz. Söylemedi
Allah'tan sana uyarı gelmiş bu duruma sevinmen lazım kumarı bırakmak için bir uyarı herkese nasip olmaz boyle düşünmek kumarı bırak yoluna bak bence bazıları dalga geçmis yok ben şu kadar slottan aldım bana bir şey olmadı ulan embesil olmayacağın anlamına gelirmi veya bana bir şey olmadı başkasina bir şey olmaz diyor adamlar aldırış etme herkes kendinden sorumlu biz kumardan hala medet umuyoruz böylede devam edecek gibi birbirimizi kandiriyoruz başımıza bir şey gelmeden bırakırız inşallah bir günKuryelik yapıyorum nfcli telefon lazımdı kendi telefonumda nfc yoktu ama idare ediyordum 1 hafta önce kumar parasi ile nfcli telefon almistim 8k ya ama bugün çalışırken düştü ekranı kırıldı sanırsam haram paradan hayır gelmez olayı doğru
Sözde diyordum şu kumardan parayı alayım iyi motor alayım diyordum vazgeçtim sakat makat kalacam yoksa tövbe yarrabi
En mantıklı yorumAllah'tan sana uyarı gelmiş bu duruma sevinmen lazım kumarı bırakmak için bir uyarı herkese nasip olmaz boyle düşünmek kumarı bırak yoluna bak bence bazıları dalga geçmis yok ben şu kadar slottan aldım bana bir şey olmadı ulan embesil olmayacağın anlamına gelirmi veya bana bir şey olmadı başkasina bir şey olmaz diyor adamlar aldırış etme herkes kendinden sorumlu biz kumardan hala medet umuyoruz böylede devam edecek gibi birbirimizi kandiriyoruz başımıza bir şey gelmeden bırakırız inşallah bir gün
🙄🧐valla kanki beş sene önce kumar parasıyla motor aldım cayır cayır sürüyorum haram helal bunlar hikaye sen kolay parayla aldığın için bilinçaltında o telefona karşı koruma güdülerini zayıf tutuyorsun çalışıp zor parayla alsaydın ister istemez daha iyi korurdun bizim hayatımız kumar parası çok şükür yaşıyoz böyle saçma sapan düşüncelere kapılmayın