- 34,448
- 15,158
- 113
Ben bunu 250 primet verdi 3 maç yaptım bu gelirse iki kalırsa O ikisi de gelirse 12 bin lira para veriyor yaGs güvendik bakalım ne olucak
Ben bunu 250 primet verdi 3 maç yaptım bu gelirse iki kalırsa O ikisi de gelirse 12 bin lira para veriyor yaGs güvendik bakalım ne olucak
Bol sans cok zor maç gs kötü oynuyorGs güvendik bakalım ne olucak
SkskskakakakaEv gol mol atamaaaaaaaz hele ilk yarı isabetli şut atamaz
Vurduğu sut bile sayılmaz 🤣Skskskakakaka
La cihanım nedediysen tersi oldu la 0-1 dedin 1-0 iy 😁😁😁😁Ev gol mol atamaaaaaaaz hele ilk yarı isabetli şut atamaz
Tabelada yazana bakarım ben para olsa harbi 10k bile basardim hatayin 1 golune mac cagiriyordu resmenVurduğu sut bile sayılmaz 🤣
Gala gol yemez
Basin hataya cifte sans para kazanin 🤣
Vay arkadaş ya Herkese yatırmış bu yaOç gs 50k mı yedi
Bi gelse iyi para kaldıracaktim bende şans hatay yanındaydıVay arkadaş ya Herkese yatırmış bu ya
Ulan var ya nasılsın 1 1 bitirdi onuBi gelse iyi para kaldıracaktim bende şans hatay yanındaydı
Ne diyon birader sen ne baska platformu ne borc alip vermemesi ozele gelsene senHalen gizli saklı mı oynuyosun la sen yoksa? milletten para alıp geri vermeme işleri devam mı? Başka platforma geçip abicilik oynuyo bide maç veriyo 😂
İşine bak gökhan haydeee burda üç beş seni tanımayan bulmuşsun belli 😂Ne diyon birader sen ne baska platformu ne borc alip vermemesi ozele gelsene sen
Kardes bos yapma benim tek takıldığım yer burasi bos bos konusuyorsun kac senelik uyeyim surda sor bakalim kime ne takmisiz gece gece piyangomusunİşine bak gökhan haydeee burda üç beş seni tanımayan bulmuşsun belli 😂
Ortaya birsey arıyorsan ispatla gece gece insani cileden cikarmaİşine bak gökhan haydeee burda üç beş seni tanımayan bulmuşsun belli 😂