Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Kasa 335 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,605
8,592
113
Sen ve bu alıntıyı destekleyen 2 arkadaş yazık başka birşey değil adam role katılamıyor katılmak istiyor bir sonrakine diyorum trip atıyor bu mesajı yazan dangalakta özelden dileniyor burada laf çarpıtıyor rezilsin.
Dostum senlik bir durum yok burada boşa geriliyorsunuz gerek yok

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,605
8,592
113
Ben Serdar abiye yazdım Taşı kime attın diye benim söylediğim şeye ithaf edilecek bir durum yok çünkü söylediğim bir şey yok

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,446
51,333
113
Kolsuz ev 3 dk sayı atamadı 1 basketle yattık.zsten konuyu ipleyen olmadı 😁

Bloddice

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
464
160
43
Tek maç oynadım dost roll birden fazla maç olmuyor mu? Öneride bulunsanız ona da bakardık her neyse herkese bol şans diyelim.
Ben kötü bşey demedım durumu yorumladım 5 kısı 5 saat takıp ettı ve bu kupon kaybettı yazık 5 kısıye

Fkayatuzu

Forza JK!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,198
747
113
@Bloddice @Daimon dost bu arkadaş özelden sürekli para istiyor üstüne her açtığım konunun altında algı yapıyor müdahale edersen sevinirim..

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,642
8,384
113
Bu forumda kar yagiyorya,,benden başka bu durumun gözlerini rahatsız eden varmı...?
Bı benmiyim acaba,,çok fena gözlerimi rahatsız ediyor

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,433
26,206
113
Dostlar benim anlamadığım ne yapmak lazımdı fikir söyleyin onu yapalım sorun yok ben yeniyim dediğim gibi
Sorun yok dost sen yapilack olanı yaptim sadece çekiliş kısmı yasak sen birini içinden seçip o rol yapacak de geç millet konuşur niye onu sectin felan diyede kimseye yaranamazssin kullaklarimi kapatıp içinden geleni yap

Fkayatuzu

Forza JK!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,198
747
113
Yattı kupon herkese geçmiş olsun bundan sonra yardımcı olunacak kişiler belli ne yapsak yaranamayız burada herkese bol şans.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,446
51,333
113
Benim yaptığım yanlış ne dost? Doğru olan neydi eksik yaptığım neydi söyle bilelim.
Bnce mevzu şuydu 5k kazandı o kadar takip ettik bide şimdi 1 kişiye 335 atmış oda 2 adım aticak kazanicakda ödül alcaz oghooo ölme ossetim ölme hesabı oldu sanırım bilemiyorum tahminim bu.ama nerdeyse kazancın %10unu attın zaten bilemedim kim ne düşündü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...