- 1,198
- 747
- 113
Benim yaptığım yanlış ne dost? Doğru olan neydi eksik yaptığım neydi söyle bilelim.Burada taşı kime attın la sen ben kötü bir şey demedim etmedim ben aktif etkinlik açarım ederim dağıtırım.
Benim yaptığım yanlış ne dost? Doğru olan neydi eksik yaptığım neydi söyle bilelim.Burada taşı kime attın la sen ben kötü bir şey demedim etmedim ben aktif etkinlik açarım ederim dağıtırım.
Dostum senlik bir durum yok burada boşa geriliyorsunuz gerek yokSen ve bu alıntıyı destekleyen 2 arkadaş yazık başka birşey değil adam role katılamıyor katılmak istiyor bir sonrakine diyorum trip atıyor bu mesajı yazan dangalakta özelden dileniyor burada laf çarpıtıyor rezilsin.
Tek maç oynadım dost roll birden fazla maç olmuyor mu? Öneride bulunsanız ona da bakardık her neyse herkese bol şans diyelim.Sorun yok kanka yaptığın kupon rolling gibi oldu ya maç bitince tekrar ödül için rolling e geçilmesi yorucu oluyor
Dostum ben yanlış yaptın mı dedim siz ne okuyorsunuz nereden çıkıyor bunlarBenim yaptığım yanlış ne dost? Doğru olan neydi eksik yaptığım neydi söyle bilelim.
Ben kötü bşey demedım durumu yorumladım 5 kısı 5 saat takıp ettı ve bu kupon kaybettı yazık 5 kısıyeTek maç oynadım dost roll birden fazla maç olmuyor mu? Öneride bulunsanız ona da bakardık her neyse herkese bol şans diyelim.
Şu yazdıklarıma hele bir baksana la ben ne demişimSorun yok kanka yaptığın kupon rolling gibi oldu ya maç bitince tekrar ödül için rolling e geçilmesi yorucu oluyor
Ben sana bişey yazmadım zaten bro Mehmet denilen üyeye yazdım şenlik bişey yokBen Serdar abiye yazdım Taşı kime attın diye benim söylediğim şeye ithaf edilecek bir durum yok çünkü söylediğim bir şey yok
Sorun yok dost sen yapilack olanı yaptim sadece çekiliş kısmı yasak sen birini içinden seçip o rol yapacak de geç millet konuşur niye onu sectin felan diyede kimseye yaranamazssin kullaklarimi kapatıp içinden geleni yapDostlar benim anlamadığım ne yapmak lazımdı fikir söyleyin onu yapalım sorun yok ben yeniyim dediğim gibi
Yaw sana demedim zaten bro bee senin msji alintilardim sana desemBurada taşı kime attın la sen ben kötü bir şey demedim etmedim ben aktif etkinlik açarım ederim dağıtırım.
Emeğine sağlık dost kesnee bereketYattı kupon herkese geçmiş olsun bundan sonra yardımcı olunacak kişiler belli ne yapsak yaranamayız burada herkese bol şans.
Bişey yok kanka yazdıklarındaŞu yazdıklarıma hele bir baksana la ben ne demişim
Kanka boşver bunlar 5 saat insan bekletıyolar konularındaŞu yazdıklarıma hele bir baksana la ben ne demişim
Dm gel roll açtırayım başarılı olursan dağıtımı beraber kararlaştırırız bazı acınasılar uzak olsun.Emeğine sağlık dost kesnee bereket
Bnce mevzu şuydu 5k kazandı o kadar takip ettik bide şimdi 1 kişiye 335 atmış oda 2 adım aticak kazanicakda ödül alcaz oghooo ölme ossetim ölme hesabı oldu sanırım bilemiyorum tahminim bu.ama nerdeyse kazancın %10unu attın zaten bilemedim kim ne düşündü.Benim yaptığım yanlış ne dost? Doğru olan neydi eksik yaptığım neydi söyle bilelim.