- 34,552
- 19,154
- 113
Ne basketler vardı bugün neler kacirdikBetco da basket takıp edılmez
Ne basketler vardı bugün neler kacirdikBetco da basket takıp edılmez
Kesene bereket dostum@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
Uygunsa sana aticam dagitirmisn. @murat8252 çekim gelince
@İskorpit @Dinyepers @Asci55 23:30 da dünkü atlas için size atcm aciliyetiniz var ise sizede burdan atym
aynen ya üst olmaması mucize olduSerbestler kaçtı hep abi ondan kilpayi
Kesene bereket dost@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
@İskorpit @Dinyepers @Asci55 23:30 da dünkü atlas için size atcm aciliyetiniz var ise sizede burdan atym
olur kardeşim@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
Ahh be kanka dun ben baya bi aktiftim ama@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
Kesene bereket dost sıkıntı yok@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
@Magnumbet Destek geçmiş olsunİlk yatırım ilk çekim Magnum gelsin dağıtımı yaparız kitleriz konuyu teşekkürler destegnz için
Knk bnde dun geceden beri hep takıpteydım ama tabi senın kararın@Galatasaray571 sende dahil atladım kusura bakma
Kesene bereket dost kayıp olmadı ya şükürİlk yatırım ilk çekim Magnum gelsin dağıtımı yaparız kitleriz konuyu teşekkürler destegnz için
Kesene bereket dost@Husobey31 @Ahmo1993 @Sino16
Orta şekerli sonlandırdık atlasta var zaten zorlamaya gerek yok dostm sidik zoruyla kazandık 🤣Kesene bereket dost kayıp olmadı ya şükür
kötü başladın pek bişey kazanamadın ama önemli olanda kaybetmemek tabiİlk yatırım ilk çekim Magnum gelsin dağıtımı yaparız kitleriz konuyu teşekkürler destegnz için
Asabi eniştenim şanssızlığı olmasa güzel olcaktı 🤣🤣Orta şekerli sonlandırdık atlasta var zaten zorlamaya gerek yok dostm sidik zoruyla kazandık 🤣