- 818
- 821
- 93
Uzun sürüyor diye demişler ama çekim için happy dalgasına attk işte bakalim@Magnumbet Destek geçmiş olsun
Uzun sürüyor diye demişler ama çekim için happy dalgasına attk işte bakalim@Magnumbet Destek geçmiş olsun
Orta şekerli bitti pek kazanç yok ama dünden kazanan iptal macli kupon var atlasda 23:30 da ekler onuda çekince normale dönüyor birazkötü başladın pek bişey kazanamadın ama önemli olanda kaybetmemek tabi
Uzun sürmez ya watsaptan yazarız dost ben kefilim @Magnumbet DestekUzun sürüyor diye demişler ama çekim için happy dalgasına attk işte bakalim
aynen ikramiye olmuş ozamanOrta şekerli bitti pek kazanç yok ama dünden kazanan iptal macli kupon var atlasda 23:30 da ekler onuda çekince normale dönüyor biraz
İşleme bile alınmadı yaz bakalım😁Uzun sürmez ya watsaptan yazarız dost ben kefilim @Magnumbet Destek
büyük ihtimalle yatıyordur o@Hayatindibi sende yaz dm den aktif olduğunda geç kalmaz isen kasa uygun olursa sanada pas atalım
En az 45 dakıkaUzun sürüyor diye demişler ama çekim için happy dalgasına attk işte bakalim
İbana çıkarım sana sen artık nasıl uygunsa halledersin reisaynen ikramiye olmuş ozaman
Bakiyorumda çekimlerde baya tecrübe kazanmissin dostEn az 45 dakıka
Sırf bu yuzden adamlardan hesabı kapattırdm 400 lirayı 45 dakka da anca ödedilerBakiyorumda çekimlerde baya tecrübe kazanmissin dost
Sürekli oynadm yerlerde ya çekim yada limit sorunu var beklicez yapck bişey yok kimse beğenmez vbt gameof yapsaydım hesaptaydi bide çekim kısıtlı bunlardaEn az 45 dakıka
olur hallederiz gelince dm atarsınİbana çıkarım sana sen artık nasıl uygunsa halledersin reis
Tamamdirolur hallederiz gelince dm atarsın
Betcio deneSürekli oynadm yerlerde ya çekim yada limit sorunu var beklicez yapck bişey yok kimse beğenmez vbt gameof yapsaydım hesaptaydi bide çekim kısıtlı bunlarda
Biz hiç denemedim @Magnumbet Destek bı 50 eklede belki tecrübe kazanirizSırf bu yuzden adamlardan hesabı kapattırdm 400 lirayı 45 dakka da anca ödediler
Herkese betcio betcio diyon dost sonra kapına gelir forumdakilerBetcio dene
Multi yapmışım orda hayatta yapmcm şey telefon davetine kanıp yatrm yapmam o yüzden 😁Betcio dene
@Hayatindibi akrabamisiniz 🤣İlk yatırım ilk çekim Magnum gelsin dağıtımı yaparız kitleriz konuyu teşekkürler destegnz için
sknti yok reis şansin hep böyle olsun bol köfteler@Galatasaray571 sende dahil atladım kusura bakma