- 8,334
- 3,137
- 113
Arkadaşlar spor da her kupon kombine olmak zorundami
mınımum 2 karslıasma 1.50 den az olmaması gerekıyor dıyor.Arkadaşlar spor da her kupon kombine olmak zorundami
1.kupon geldi 2.kuponu yaptık gelirse 740 tlmınımum 2 karslıasma 1.50 den az olmaması gerekıyor dıyor.
usta çekim havale ile mi olmak zorundabenim çekimde geldi az önce bytako kullanıcı adımEkli dosyayı görüntüle 219030
Ben payfix ile verdim.usta çekim havale ile mi olmak zorunda
papara ile verdim benusta çekim havale ile mi olmak zorunda
Kaç dakikada geldi tako ?papara ile verdim ben
uğraştırdı ya gece 12den beri uğraştım sabah geldi. deneme bonusu ile kazanç sağladım sanmışlar bakiyeyi ikibin lira yapın yazıp duruyorlar. canlı yardıma bağlandım da anlattım derdimi yatırım yaptım ben ne ikibini diye öyle gönderdiler. kimlik ön yüzünü istediler. deneme bonusuyla daha kısa sürer ama benimki yanlış anlamadan geç geldiKaç dakikada geldi tako ?
Spin saklayanlardansin sen o zaman😀uğraştırdı ya gece 12den beri uğraştım sabah geldi. deneme bonusu ile kazanç sağladım sanmışlar bakiyeyi ikibin lira yapın yazıp duruyorlar. canlı yardıma bağlandım da anlattım derdimi yatırım yaptım ben ne ikibini diye öyle gönderdiler. kimlik ön yüzünü istediler. deneme bonusuyla daha kısa sürer ama benimki yanlış anlamadan geç geldi
İyi bari kurtarmışsın parayı dünden beri takip ediyodum senin durumunu 50 tl yatırım yapmıştın senuğraştırdı ya gece 12den beri uğraştım sabah geldi. deneme bonusu ile kazanç sağladım sanmışlar bakiyeyi ikibin lira yapın yazıp duruyorlar. canlı yardıma bağlandım da anlattım derdimi yatırım yaptım ben ne ikibini diye öyle gönderdiler. kimlik ön yüzünü istediler. deneme bonusuyla daha kısa sürer ama benimki yanlış anlamadan geç geldi
Numara varArkadaslar extrabet temsilci numarasi olan ulaşabilir mi yardimci olana 40 tl pyfx atacam
yok be abiSpin saklayanlardansin sen o zaman😀
site ödeme yapıyor ya sitede sorun yok sadece personelleri yetersizİyi bari kurtarmışsın parayı dünden beri takip ediyodum senin durumunu 50 tl yatırım yapmıştın sen
Arkadaslar extrabet temsilci numarasi olan ulaşabilir mi yardimci olana 40 tl pyfx atacam
tamamBu spin saklıyanların ve kurnazlık yapanların yüzünden deneme bonusu kaldırıyor siteler alamıyanlarda alsın kardesım kurnazlık yapmaya gerek yok
big juan oyna 4 tlÇok msj var freespin hangi oyun bilgi verebilirmisiniz alan varsa
Hiç cevap vermesen daha iyiydi dostum
ne diyim şimdi dostum cevap verip konuyu mu uzatayımHiç cevap vermesen daha iyiydi dostum