- 42,720
- 46,397
- 113
Yok ben senı kastederek soylemedım sımdı senın boyle tamam yazman garibime gittine diyim şimdi dostum cevap verip konuyu mu uzatayım
Yok ben senı kastederek soylemedım sımdı senın boyle tamam yazman garibime gittine diyim şimdi dostum cevap verip konuyu mu uzatayım
pekiYok ben senı kastederek soylemedım sımdı senın boyle tamam yazman garibime gitti
Hangi akla hizmet yatirim yaptın buraya?yok be abi
yav freespin saklamadım dedim işteHangi akla hizmet yatirim yaptın buraya?
Desteğe bağlanmak bile en az 2 saat
Hangi oyunları oynadın spin satın alarakmı yukselttin4k zor yaptım zaten freespin saklamayla hiç uğraşmadan temiz 600 çekecem umarım yollarlar çekimi
inşallah4k zor yaptım zaten freespin saklamayla hiç uğraşmadan temiz 600 çekecem umarım yollarlar çekimi
300 lira vermişti ilk olarak 50 spinden big juan oynamıştım sonra farklı farklı oyunlarda yükselttim girdim freespine girdi kazancı alp çıktım direkHangi oyunları oynadın spin satın alarakmı yukselttin
cekim ne zaman verdin300 lira vermişti ilk olarak 50 spinden big juan oynamıştım sonra farklı farklı oyunlarda yükselttim girdim freespine girdi kazancı alp çıktım direk
dog house megaways
gates of olympus
sweet bonanza
chili hot
big juan
extra juicy
bunları oynadım ama extra juicy verdi asıl parayı 3k o oyundan kazanmısımdır ama hep freespin aldım normal pek oynamadım
10dk önce verdim bakalım canlı da çok kalabalık sormaya üşendimcekim ne zaman verdin
Anladım dost tebrikler öderler hemen ins300 lira vermişti ilk olarak 50 spinden big juan oynamıştım sonra farklı farklı oyunlarda yükselttim girdim freespine girdi kazancı alp çıktım direk
dog house megaways
gates of olympus
sweet bonanza
chili hot
big juan
extra juicy
bunları oynadım ama extra juicy verdi asıl parayı 3k o oyundan kazanmısımdır ama hep freespin aldım normal pek oynamadım
Kanka havale çekim ver10dk önce verdim bakalım canlı da çok kalabalık sormaya üşendim
Tebrikler dostum çekimin gelir diye düşünüyorum10dk önce verdim bakalım canlı da çok kalabalık sormaya üşendim
eyv dostum saolasınAnladım dost tebrikler öderler hemen ins
saol kral inş bekliyorum 1 saate falananca gelir yollarlarsa o daTebrikler dostum çekimin gelir diye düşünüyorum
kanka payfix verdim havale daha uzun sürer sanırım bir de riske gerek yok diye düşündüm herkese aynı hesaptan yollayacaklar çünkü deneme bonusu diyeKanka havale çekim ver
payfix gondermiyorlarkanka payfix verdim havale daha uzun sürer sanırım bir de riske gerek yok diye düşündüm herkese aynı hesaptan yollayacaklar çünkü deneme bonusu diye
Çekenler nasıl çekti payfix ile adamı yanlış yönlendirmepayfix gondermiyorlar