- 162
- 147
- 43
Saygı değer multiler birak mezardaki dedenizi ninenizi üye etmeyi bizde alalım artık sıraya girip
Bukadar sıra varsa zaten bu yüzdendir kaybeden didisina kadar üye yapıp tekrar alio. Yorumlara bakıyorumda biri yazmis c tesiden beri alamadım 3 gün iyi mücadele.vermis : ))Saygı değer multiler birak mezardaki dedenizi ninenizi üye etmeyi bizde alalım artık sıraya girip
40 ları gördüm geri yükseldi bi umut görğrğsen destegi ynsks01 adımı verir misin sana zahmet95 sıra numaram hahaha beynim uyustu
Ben sırayı acıyorum beklenmez yani bu sıra cikiyorum 3 gündür ara ara kontrol ediyorum Multi başka açıklaması olamaz üşenmeyip bekleyenim tebrik ederim zaten 😊Bukadar sıra varsa zaten bu yüzdendir kaybeden didisina kadar üye yapıp tekrar alio. Yorumlara bakıyorumda biri yazmis c tesiden beri alamadım 3 gün iyi mücadele.vermis : ))
40 ları gördüm geri yükseldi bi umut görğrğsen destegi ynsks01 adımı verir misin sana zahmet
çekim talep yerini atsana birArkadaşlar dolandırıcı bunlar 2.000 TL yaptım 600 çekim talebi verdim hesap sıfırlandı yatan bişe yok baglaniyosunuz atiyolar hmn boşa zaman kaybetmeyin girip üye olmayın adlaEkli dosyayı görüntüle 219184
cekim İşlemleri yerini atBen 2.000 yaptım 600 çekim talebi verdim yatan bişe yok baglanilmiyo tam bir dolandiricilar
1460ı silmişlerBen 2.000 yaptım 600 çekim talebi verdim yatan bişe yok baglanilmiyo tam bir dolandiricilar
Dolandırıcı bunlar girmeyin boşa üye olmayin1460ı silmişler
600 nerde dost ?
Sende bir yamukluk var sanırım 🙄Dolandırıcı bunlar girmeyin boşa üye olmayin