- 30,507
- 25,130
- 113
30 bin için evine benzin yakmaya değmez hamalların günlük yevmiyesine karşılamıyo8 binlik borcu en son
30 bin yapmışlardı
30 bin için evine benzin yakmaya değmez hamalların günlük yevmiyesine karşılamıyo8 binlik borcu en son
30 bin yapmışlardı
Neye göre kime göre yok kardeşim52626166261736 kez konusu vardı tekrar yazalım evlere icra haciz diye bişey kalmadı
Yasaya göre kanuna göre yok hele bide bu miktarlar için yok evlerden haciz yoluyla borç tahsili diye bişey kalmadıNeye göre kime göre yok kardeşim
Hangi kanun kitabında okudun kardeşim sana kimdemisse yalan demiş bizat senden temin edemese o parayı ya haciz eder yada üstünde ne var ne yok herşeyi haciz eder yoksada belli bir zamandan sonra hapis cezası bizat yaşadım yakinzamandaYasaya göre kanuna göre yok hele bide bu miktarlar için yok evlerden haciz yoluyla borç tahsili diye bişey kalmadı
Verdikleri parayı kullanıp ödemez geciktirirsen böyle olurYaw dostlar az önce bi numara aradı beni
böyle böyle bulunduğum şehrin adliyesinden
şurasındanım ben dedi
hepsiburada borcun için geleceğiz
4 de uygunmudur dedi he uygundur dedim
aldığın ürünlerin tahsilatını yapacağız
evden biryere ayrılma tarzı konuştu benimle
Bulunduğum ev banada ait değil
anlamadım ne demek istiyor 4 de napiyim sizce
Koca belediyelere haciz yapıp eşyaları alıyorlar. Ayriyetten benim mahallemde komşuya haciz geldi 50 bin TL borcuna karşılık mobilya buzdolabı televizyon fırın aldılar. Polisle gelmişlerdi. Fiyat bictiler 38 bin TL 12 bin TL yi de ödemesi için 15 gün süre vermişlerdi. Nasıl haciz icra yok. 😄52626166261736 kez konusu vardı tekrar yazalım evlere icra haciz diye bişey kalmadı
Eve gelmiyorlar diye birsey yok gelebilirler fakat eşya alamazlar yazarlar çizerler önemli olan imza atmamak imza atmadığın sürece birsey alamazlarKoca belediyelere haciz yapıp eşyaları alıyorlar. Ayriyetten benim mahallemde komşuya haciz geldi 50 bin TL borcuna karşılık mobilya buzdolabı televizyon fırın aldılar. Polisle gelmişlerdi. Fiyat bictiler 38 bin TL 12 bin TL yi de ödemesi için 15 gün süre vermişlerdi. Nasıl haciz icra yok. 😄
Hangi kanun kitabında okudun kardeşim sana kimdemisse yalan demiş bizat senden temin edemese o parayı ya haciz eder yada üstünde ne var ne yok herşeyi haciz eder yoksada belli bir zamandan sonra hapis cezası bizat yaşadım yakinzamanda
Aynen dostlar sizsiniz 👍Koca belediyelere haciz yapıp eşyaları alıyorlar. Ayriyetten benim mahallemde komşuya haciz geldi 50 bin TL borcuna karşılık mobilya buzdolabı televizyon fırın aldılar. Polisle gelmişlerdi. Fiyat bictiler 38 bin TL 12 bin TL yi de ödemesi için 15 gün süre vermişlerdi. Nasıl haciz icra yok. 😄
Aldılar kardeş yalan borcum mu var size.Eve gelmiyorlar diye birsey yok gelebilirler fakat eşya alamazlar yazarlar çizerler önemli olan imza atmamak imza atmadığın sürece birsey alamazlar
Benim evimede gelmişlerdi zamanında benden neden alamadılar kanunları bilirsen bir iğne bile alamazlarAldılar kardeş yalan borcum mu var size.
bilmemBenim evimede gelmişlerdi zamanında benden neden alamadılar kanunları bilirsen bir iğne bile alamazlar
Allah'ım aklı başında biri yarabbi şükürBenim evimede gelmişlerdi zamanında benden neden alamadılar kanunları bilirsen bir iğne bile alamazlar
Bazı insanlar malesef beynini fena yakmışlar dost bağımlılığın sonucuAllah'ım aklı başında biri yarabbi şükür
Ne zamandan beri var bu borç kardeşYaw dostlar az önce bi numara aradı beni
böyle böyle bulunduğum şehrin adliyesinden
şurasındanım ben dedi
hepsiburada borcun için geleceğiz
4 de uygunmudur dedi he uygundur dedim
aldığın ürünlerin tahsilatını yapacağız
evden biryere ayrılma tarzı konuştu benimle
Bulunduğum ev banada ait değil
anlamadım ne demek istiyor 4 de napiyim sizce