Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hepsiburada Ev İcra

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
309
63
Yasaya göre kanuna göre yok hele bide bu miktarlar için yok evlerden haciz yoluyla borç tahsili diye bişey kalmadı
Hangi kanun kitabında okudun kardeşim sana kimdemisse yalan demiş bizat senden temin edemese o parayı ya haciz eder yada üstünde ne var ne yok herşeyi haciz eder yoksada belli bir zamandan sonra hapis cezası bizat yaşadım yakinzamanda

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Yaw dostlar az önce bi numara aradı beni
böyle böyle bulunduğum şehrin adliyesinden
şurasındanım ben dedi
hepsiburada borcun için geleceğiz
4 de uygunmudur dedi he uygundur dedim
aldığın ürünlerin tahsilatını yapacağız
evden biryere ayrılma tarzı konuştu benimle
Bulunduğum ev banada ait değil
anlamadım ne demek istiyor 4 de napiyim sizce
Verdikleri parayı kullanıp ödemez geciktirirsen böyle olur

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
379
118
43
Evden haciz etmek var ama maaşım varsa önce maaşa haciz gelir mala mülke gelir en son ev haczi oluyor ev haczine gelinmemesinin sebebi ise sadece aksesuar ürünlerine el koyanılıyorlar veya 2 televizyon varsa 1 tanesine falan bunun için ev haczine gelmiyorlar.

islemhatasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
76
28
Avukatın elemanları gelip yok onu alırız bunu alırız cinslik yapacak siktirle kov kapat kapıyı.

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
379
118
43
Ki ev senin değilse evdeki sadece senin eşyalarına haciz edebılır ki buda mümkün değil biri sende dasdas gecmiş

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
52626166261736 kez konusu vardı tekrar yazalım evlere icra haciz diye bişey kalmadı
Koca belediyelere haciz yapıp eşyaları alıyorlar. Ayriyetten benim mahallemde komşuya haciz geldi 50 bin TL borcuna karşılık mobilya buzdolabı televizyon fırın aldılar. Polisle gelmişlerdi. Fiyat bictiler 38 bin TL 12 bin TL yi de ödemesi için 15 gün süre vermişlerdi. Nasıl haciz icra yok. 😄

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,194
1,040
113
Koca belediyelere haciz yapıp eşyaları alıyorlar. Ayriyetten benim mahallemde komşuya haciz geldi 50 bin TL borcuna karşılık mobilya buzdolabı televizyon fırın aldılar. Polisle gelmişlerdi. Fiyat bictiler 38 bin TL 12 bin TL yi de ödemesi için 15 gün süre vermişlerdi. Nasıl haciz icra yok. 😄
Eve gelmiyorlar diye birsey yok gelebilirler fakat eşya alamazlar yazarlar çizerler önemli olan imza atmamak imza atmadığın sürece birsey alamazlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
Hangi kanun kitabında okudun kardeşim sana kimdemisse yalan demiş bizat senden temin edemese o parayı ya haciz eder yada üstünde ne var ne yok herşeyi haciz eder yoksada belli bir zamandan sonra hapis cezası bizat yaşadım yakinzamanda
Aynen dostlar sizsiniz 👍

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
Evden gelip hiçbişey alamazlar teşekkürler bb

Suskun1988

Tanınmış üye