Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hepsiburada Ev İcra

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,126
113
Gece gece üstüme bi bunaltı çöktü
yemin ediyorum yoruldum vallahi yoruldum
herkes herşey benle daşşak geçiyor yemin ederim
iyi değil bu geceler ama hepinize iyi geceler

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,110
957
113
Gece gece üstüme bi bunaltı çöktü
yemin ediyorum yoruldum vallahi yoruldum
herkes herşey benle daşşak geçiyor yemin ederim
iyi değil bu geceler ama hepinize iyi geceler
Herkes deme dostum biz elimizden geldiğince bilgi vererek yardımcı olmaya çalıştık anlamayan bilmez aynı durumlar benimde başıma geldi

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,952
696
113
Millette başına gelmeden atıp tutuyo çok aıkıntılı bir durum nekadar evden bişiy alınmamış olsada ailesi ve kendisi komşularına karşı küçük düştü çok aşağılayıcı bir durum. Allah yardımcın olsun zor valla
Hayattan beklentisi olmayan adamlar dalgaya vuruyor

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,958
888
113
Dostum 8 yıldır aynı işteyim 3 -4 kez icra borcum olsu hiç haberim bile olmadan kestiler maaştan 4-1 oranında.

Ama bu lavuklar neden bunu yapmadan direk ev gelcez haciz vs işlerine girdiler bilmiyorum beni sinirlendiren o .
eğer maaşından kesilirse güncel oranda atıyorum 12 ay kesilecek 4 5 aydan sonra aldıkları para enflasyonla pic olacak taksit taksit üstelik . şimdi trink diye alsalar çok daha iyi o yüzden gözünü korkutuyorlar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
901
113
Kardesim her hangi bir tahut icin bi kagit imzalamadinsa eve gelip bisey alamaz kanun böyle ama tahut verdinse hapis cezasi alirsin onuda 3 ay yatari var yatmamak icin odemen lazim kagit falan imzala derlerse imzalama sıkıntı olmaz

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,952
696
113
eğer maaşından kesilirse güncel oranda atıyorum 12 ay kesilecek 4 5 aydan sonra aldıkları para enflasyonla pic olacak taksit taksit üstelik . şimdi trink diye alsalar çok daha iyi o yüzden gözünü korkutuyorlar
Dostum kalan borcum 16 bin

Maaşım 43 bin TL

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
901
341
63
Dostlar geldiler 4 30 gibi
Karokaldan yeni geldim
Kapıyi aç diye kapıyı çaldılar
3 kişi ellerinde kağıtlar vardı
Aldığın ürünu geri ver yoksa aldığın ürün kadar evden eşya alicaz dediler
İmza at kağıda falan dediler
Vermedim hiçbir şey imzada atmadım
Polis çağırdım şikayetçi oldum
Kafayı yedirttiler adama
reis uyapta üzerine icra varsa görünür zaten avukatın ismine kadar kim tarafından icraya verildiğin falan fistan bana icra geldiğinde tecrübe etmiştim