Limitin nedir ben yardımcı oluyumhepsiburada limitimi nasil nakite cevirebilirim bilgisi olan varmi?
1000tlLimitin nedir ben yardımcı oluyum
1000₺ ye ne alcaz la 1000₺ ye bir şey kalmadı1000tl
Kac limite ne veriosun hocam ?1000₺ ye ne alcaz la 1000₺ ye bir şey kalmadı
5 e 3.5Kac limite ne veriosun hocam ?
Ozele gelirmsn hocam5 e 3.5
1₺ ye hepsi burada premium üyesi ol 5K daha limit veriyor1000tl
Yaptim reis saol gevenilir bozumcu lazim1₺ ye hepsi burada premium üyesi ol 5K daha limit veriyor
limitinle ne alacaksın dostm 3,5 bisey yokkıYaptim reis saol gevenilir bozumcu lazim
Dostum banada yardımcı olurmusun5 e 3.5
Ben 6 bin aldım telefon alıp sattım şu an o borcu ödemekle uğraşıyorum arayıp duruyorlarhepsiburada limitimi nasil nakite cevirebilirim bilgisi olan varmi?
Gene iyisin arayanın soranın var 🤣Ben 6 bin aldım telefon alıp sattım şu an o borcu ödemekle uğraşıyorum arayıp duruyorlar
Hocam arkadaştan almadiysan benim limitim var düşünürsen konuşalımGene iyisin arayanın soranın var 🤣
5e 2.7 atarım5 k limit var lazım olanlar varsa konuşalım
Senin duruyomu la hala, en son 2 hafta once bozucaktinbende konusunu açmıştımda millet bayağı ölücü ya 6k limite 2k para veriliyor ürün 4 lira ise hepsiburada limit ile 5 oluyor taksiti ekliyorsun 6 oluyor sana gelen para 2 işi yapan kar ediyor hepsiburada kar ediyor banka kar ediyor sen zarar ediyorsun mantıklı bir teklif gelse bende bozacağımda manası yok gibi şu anlık
Kanka çok az 3.5 diyosan okeyim bugün ödemem var,
5e 2.7 atarım