Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin hero1403 / İle Tekli Kuponlar

Kupon Miktarı
1250
Kupon Oranı
2.33

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
8,206
113
Anlaşma tamam 👌 😀😀
Bak seninle en başında tartıştım seni engelledim hatırlıyorsun değil mi sonra kaldırdım engeli olay ne biliyor musun. Sen yalan dolandan uzak adamsın eyvallah orası belli samimiyetin için bir şüphem yok. Ama bende açık sözü seviyorum huyum kurusun. Keşke bu kadar ödül alırken birazda etkinlik açmış olsan da bende metinde var diyebilsem. Ben ödül aldığımdan fazla dağıtım yapmışımdir. En azından gerile gerile istemeye yüzüm var :)

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,404
2,287
113
Ev bir tane atmıştı ilk yarı iptal etti lavuklar..

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,348
4,893
113
Bak seninle en başında tartıştım seni engelledim hatırlıyorsun değil mi sonra kaldırdım engeli olay ne biliyor musun. Sen yalan dolandan uzak adamsın eyvallah orası belli samimiyetin için bir şüphem yok. Ama bende açık sözü seviyorum huyum kurusun. Keşke bu kadar ödül alırken birazda etkinlik açmış olsan da bende metinde var diyebilsem. Ben ödül aldığımdan fazla dağıtım yapmışımdir. En azından gerile gerile istemeye yüzüm var :)
Elimden geldıgınce yapıyorum sen az ben çok gereksız tartısma tamam kardeş bol şans sanada

Ekli dosyalar