- 3,404
- 2,287
- 113
Hadi sigma sıgma canımızı )
Bak seninle en başında tartıştım seni engelledim hatırlıyorsun değil mi sonra kaldırdım engeli olay ne biliyor musun. Sen yalan dolandan uzak adamsın eyvallah orası belli samimiyetin için bir şüphem yok. Ama bende açık sözü seviyorum huyum kurusun. Keşke bu kadar ödül alırken birazda etkinlik açmış olsan da bende metinde var diyebilsem. Ben ödül aldığımdan fazla dağıtım yapmışımdir. En azından gerile gerile istemeye yüzüm varAnlaşma tamam 👌 😀😀
Oranlara bakarsak sigmanin golü varEv bir tane atmıştı ilk yarı iptal etti lavuklar..
Favori zaten de bence atacakOranlara bakarsak sigmanin golü var
Elimden geldıgınce yapıyorum sen az ben çok gereksız tartısma tamam kardeş bol şans sanadaBak seninle en başında tartıştım seni engelledim hatırlıyorsun değil mi sonra kaldırdım engeli olay ne biliyor musun. Sen yalan dolandan uzak adamsın eyvallah orası belli samimiyetin için bir şüphem yok. Ama bende açık sözü seviyorum huyum kurusun. Keşke bu kadar ödül alırken birazda etkinlik açmış olsan da bende metinde var diyebilsem. Ben ödül aldığımdan fazla dağıtım yapmışımdir. En azından gerile gerile istemeye yüzüm var
WooooooonnnnFavori zaten de bence atacak
Golll😄😄Toplam goller 2.5 üst
Favori zaten de bence atacak
1 1Ev bir tane atmıştı ilk yarı iptal etti lavuklar..
Sen nereden çıktın la 🤣🤣Golll😄😄
1970'ten beri takipteyim gizli takip😄😄😄😄Sen nereden çıktın la 🤣🤣
Herkese bol şans tartışma yok senin gibi bende fikrimi söylüyorum gucenmene gerek yok kardeş.Elimden geldıgınce yapıyorum sen az ben çok gereksız tartısma tamam kardeş bol şans sanada
gücenicek yası gectım ben sıkıntı yok burdayız hepımızHerkese bol şans tartışma yok senin gibi bende fikrimi söylüyorum gucenmene gerek yok kardeş.
1 gole araba mı 😆Kalan 1 🔥
Bu wonEv bence saplar en az bir tane 🚬
Ulan adaş korktum pat diye yazınca 🤣1970'ten beri takipteyim gizli takip😄😄😄😄