Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşey Neden Bu Kadar Pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zinciri sahibi. Türkiyede her geçen sene özel hastanelerin sayısı, devlet hastanelerini geçiyor. Şu anda çok büyük bir ihtimalle devlet hastanelerinin sayısını çoktan katlamıştır.

90 yaşındaki nenemi sosyal güvencesi de olmasına rağmen devlet hastanesinde yer bulunamadığı için özelde yatırmak durumunda kalmıştık. 3 gece yatış için 30.000 tl fatura çıkarmışlardı

Maalesef devlet, sağlık sektörünün özel hastanelerinin eline geçmesine de göz yumuyor

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
bunlardaki tek sorun ne açlık vs ne başka tek sorun rejim degişsin rejim degişsede bişey olmaz bunda önce parlementer sistemde çok hükümet geldi gitti ne 1-5 2 yılda bir seçim oldu ne degişti hiç bişey
degişmesi gereken cumhuiyet sistemi hastalıklı bir sistem bu dünyada cumhuriyetle yönetilen kuzey koreden sonra 2ci ülkeyiz çin halk cumhuiryet vardı obile o cumhuriyeti attı envaterinde
Hangi parti hangi devlet adamı gelirse gelsin bu ülkede değişen hiçbir şey olmaz al birini vur öbürüne ama adamlarda haklı muhalefetin gereğini yapıyorlar her ne kadar aptalca hiçbir şekilde çözüm odaklı fikirleri icraatları olmasada vatandaşı düşünseler vatandaşın yararına bir politika izlerler ama bizde bu yorgun vatandaşın dahada zarar göreceği şekilde muhalefet yapiyorlarki devleti dahada sıkıntıya sokmak herşeyi olduğundan 10 kat daha kötü göstermek ki buda şahsen asla oy kullanmayan bir vatandaş olarak amaç yanlarına 3/5 koyun fazla çekilsin benim garip vatandaşımda saniyorki muhalefet bana değer veriyor herşeyi duzeltecekler birbirlerini öldürüyorlar sokakta siyaset için ne hükümet ve muhalefet vatandaş kimsenin umrunda değil dertleri makam mevki her iki kesimlede taştaş geçiyor adamlar göz göre göre

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Hangi parti hangi devlet adamı gelirse gelsin bu ülkede değişen hiçbir şey olmaz al birini vur öbürüne ama adamlarda haklı muhalefetin gereğini yapıyorlar her ne kadar aptalca hiçbir şekilde çözüm odaklı fikirleri icraatları olmasada vatandaşı düşünseker vatandaşın yararına bir politika izlerler ama bizde bu yorgun vatandaşın dahada zarar göreceği şekilde muhalefet yapiyorlarki devleti dahada sıkıntıya sokmak herşeyi olduğundan 10 kat daha kötü göstermek ki buda şahsen asla oy kullanmayan bir vatandaş olarak yanlarına 3/5 koyun fazla çekilsin benim garip vatandaşımda saniyorki muhalefet bana değer veriyor ne hükümet ve muhalefet vatandaş kimsenin umrunda değil dertleri makam mevki her iki kesimlede taştaş geçiyor adamlar göz göre göre
Ben iktidar mensuplarının da, muhalefet mensuplarının çoğunun da satılmış olduğunu düşünüyorum. Kimileri için ütopik gelebilir ama böyle düşünüyorum. O yüzden iktidar medyasını da muhalefet medyasını da izlemiyorum

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Ben iktidar mensuplarının da, muhalefet mensuplarının çoğunun da satılmış olduğunu düşünüyorum. Kimileri için ütopik gelebilir ama böyle düşünüyorum. O yüzden iktidar medyasını da muhalefet medyasını da izlemiyorum
Bunun aksini düşünmek şizofreni teşhisi zaten reis anlatmak istediğim her iki kesimde kendi menfaatleri için politika izliyor ama her fırsatta ne muhalefet nede devletin umrunda olmayan vatandaş malzeme yapılıyor tiksintim bu gerçekten midem bulanıyor artık beni önemsiyor gibi davranışlarından

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
muhalafet ülke yönetmek istemiyoki istesler yönetirler aslında yönetemiyeceklrini bilyoyolar bunlar biz muhalafette kalaım böle geçinelim muhalefetin tek politikası atatürk ismini bir obje yapıp siyaset yapıp oy toplamk yerlerinde kalsınlar diye bugün ekrem imamoglu örnek 176bin tl alıyo cumhurbaşkanı 180 bintl biri 16 milyonu digeri 86 miliyonu hangisni yönetmek dahak kolay düşünün :D :D :D
iyi forumlar iyi geceler

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
muhalafet ülke yönetmek istemiyoki istesler yönetirler aslında yönetemiyeceklrini bilyoyolar bunlar biz muhalafette kalaım böle geçinelim muhalefetin tek politikası atatürk ismini bir obje yapıp siyaset yapıp oy toplamk yerlerinde kalsınlar diye bugün ekrem imamoglu örnek 176bin tl alıyo cumhurbaşkanı 180 bintl biri 16 milyonu digeri 86 miliyonu hangisni yönetmek dahak kolay düşünün :D :D :D
iyi forumlar iyi geceler
Sözüm meclisten dışarı inanın Atamızın isminin siyaste malzeme yapılması kadar aşağılık birşey söz konusu olamaz toplumun değerlerini kullanmak ülkemizde çok işe yarıyor çok üzücü haberi aslını astarini gercekligini araştırmadan atlayan tek kesimde sanırım Biz türk halkıyız nereden baksan mide bulantısı Atamız Mustafa Kemal Atatürk ten bahsediyoruz kıytırık futbol takımı değil bu değer nasıl alet edilebilir ihtirasları için diyorumya sadece mide bulantısı

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
2,434
113
iyi forumlar iyi geceler
Dış güçler mucler devam meeeeee kardes

yat uyu sabah otlanican

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zinciri sahibi. Türkiyede her geçen sene özel hastanelerin sayısı, devlet hastanelerini geçiyor. Şu anda çok büyük bir ihtimalle devlet hastanelerinin sayısını çoktan katlamıştır.

90 yaşındaki nenemi sosyal güvencesi de olmasına rağmen devlet hastanesinde yer bulunamadığı için özelde yatırmak durumunda kalmıştık. 3 gece yatış için 30.000 tl fatura çıkarmışlardı

Maalesef devlet, sağlık sektörünün özel hastanelerinin eline geçmesine de göz yumuyor
Devlet hastanesi hasta ile ilgilenmiyor ki reis çocuk azarlar gibi 50 60 yaşındaki adamı azarlıyor devlet hastanesindeki doktorlar millet boşuna dovmuyor doktorlari

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
iyi forumlar iyi geceler
Cumhurbaşkanı 180k maaş alıyor sadece çaldıklarını da sayalım 180 milyonda çalıyor aylık

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Devlet hastanesi hasta ile ilgilenmiyor ki reis çocuk azarlar gibi 50 60 yaşındaki adamı azarlıyor devlet hastanesindeki doktorlar millet boşuna dovmuyor doktorlari
Keşke sadece o olsa kırmızı ışıkta korna çalan arkadaki şoföre pompalı ile dalan tek ülkeyiz biz

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113

yat uyu sabah otlanican
sen galiba yazılarımı okumadın ben oy kullanmıyorum mee diyerek bana koyun dmeye çalışıyosun sen kendine bak sıgır yaylada fazla otlanma kış kar yagdı ahırda samana devam et

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Cumhurbaşkanı 180k maaş alıyor sadece çaldıklarını da sayalım 180 milyonda çalıyor aylık
Meclisteki tüm sandalye sayısı kadar hırsız var desek daha doğru olmaz mı reis büyük küçük diye ayrım yapmaksızın hırsız hırsızdır nihayetinde

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Meclisteki tüm sandalye sayısı kadar hırsız var desek daha doğru olmaz mı reis büyük küçük diye ayrım yapmaksızın hırsız hırsızdır nihayetinde
Evet öyle hepsi hırsız ama din kullanarak çalana millet uyanamiyor halen daha

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113

yat uyu sabah otlanican
yanlış anlmaa senin gib dingillere uyuz oluyorum çocukluktan buyanı sokakta görsem çok severim başını okşarım arada kemik felan atarım karnın doysun diye

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
iyi forumlar iyi geceler
Kılıçtaroğlu zaten yıllarca Akp ye çalıştı. Bir insan kaybettiği her seçimden sonra yıllarca o koltuğu işgal eder mi. Bence Erdoğanla birlikte Akp nin iki taşıyıcı kolonundan biriydi Kılıçtaroğlu. Özgür Özel de zaten Kılıçtaroğlunun hemen hemen aynı versiyonu

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Evet öyle hepsi hırsız ama din kullanarak çalana millet uyanamiyor halen daha
Biri dini kullanip çalıyor biri vatandaşın derdini derdi gibi gösterip çalıyor arada tost olan biz iktidar ve muhalefetin umrunda olmayan tek şeyin türk halkı olduğunu kesinlikle unutmuşsunuz sanırım hala umudunuz var herşeyin düzeleceğine dair

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Sözüm meclisten dışarı inanın Atamızın isminin siyaste malzeme yapılması kadar aşağılık birşey söz konusu olamaz toplumun değerlerini kullanmak ülkemizde çok işe yarıyor çok üzücü haberi aslını astarini gercekligini araştırmadan atlayan tek kesimde sanırım Biz türk halkıyız nereden baksan mide bulantısı Atamız Mustafa Kemal Atatürk ten bahsediyoruz kıytırık futbol takımı değil bu değer nasıl alet edilebilir ihtirasları için diyorumya sadece mide bulantısı
Ülkede iki temel siyaset malzemesi var. Din ve Atatürk. Hep bu eksende dönüyor

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
Uyandırma mevzuya

Eleman cumhurbaşkanı kıt kanaat maaşla geçiniyor sanıyor hahahaahaha
10 şaında aklın var siyaset çemkiriyoryun dırzo sen git parkda felan dolaş kemik felan rast gelir şansına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...