Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşey Neden Bu Kadar Pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Devlet hastanesi hasta ile ilgilenmiyor ki reis çocuk azarlar gibi 50 60 yaşındaki adamı azarlıyor devlet hastanesindeki doktorlar millet boşuna dovmuyor doktorlari
Sayıları da oldukça yetersiz zaten devlet hastanelerinin. Özel hastanelerin kucağına atıyorlar insanları. Bayıl bakalım geceliği 10 bin lira

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Ya işte ben insanın insana tapmasina ayar oluyorum adamlara oy verene cennet garanti dese inaniyorlar bu kadar cahil toplum kabilelerde bile olamaz
Evet 2 kesimde o şekilde Nasıl ki benim canım vatandaşım siz daha iyi şartlara layıksınız biz başa gelince herşey mükemmel olacak adlı hikaye kitabı gibi futbol takımı tutar gibi ülkemizdeki siyasi taraftarlık tamamen cahiliyet örneğidir bu

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Ya işte ben insanın insana tapmasina ayar oluyorum adamlara oy verene cennet garanti dese inaniyorlar bu kadar cahil toplum kabilelerde bile olamaz
Ben şahsen dini inancı olan birisi değilim fakat birilerinin de Atatürk maskesi takarak insanlardan oy istemesini de komik buluyorum. Tamam anladık Atatürkçüsün. Ne vereceksin insanlara onu anlat sen bir siyaset adamı olarak. İslamcının dini kullanarak oy istemesinden ne farkları kalıyor. Biri dini kullanıyor diğeri de Atatürkü işte

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Sayıları da oldukça yetersiz zaten devlet hastanelerinin. Özel hastanelerin kucağına atıyorlar insanları. Bayıl bakalım geceliği 10 bin lira
Ben kendim şahsen devlet hastanesi kullanmıyorum parasını verir insan muamelesi görürüm özelde ama maddi kısıtlı aileler için zor durum. Bir arkadaşta akciğer rahatsızlığı başlamıştı adama 7 ay sonraya randevu vermişler şimdi millet eskiden hastanelerde kuyruk olurdu diyor şuan eskisinden daha fazla kuyruk var sadece internet üzeri olduğu için evde bekliyorlar sırasını buna bile aklı ermeyen insanların seçimiyle yaşıyoruz yönetim değişmezse iddia ediyorum 10 seneye kalmaz Türkiye Cumhuriyeti kalmayacak

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Ben şahsen dini inancı olan birisi değilim fakat birilerinin de Atatürk maskesi takarak insanlardan oy istemesini de komik buluyorum. Tamam anladık Atatürkçüsün. Ne vereceksin insanlara onu anlat sen bir siyaset adamı olarak. İslamcının dini kullanarak oy istemesinden ne farkları kalıyor. Biri dini kullanıyor diğeri de Atatürkü işte
Bende Atatürk tarafındayım ama ben sadece değişiklik olmasının şart olduğu için oyumu o taraftan yana kullaniyorum bir kişi maksimum 2 dönem iş yapar daha fazla uzarsa sadece kendisine çalışır

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Ben şahsen dini inancı olan birisi değilim fakat birilerinin de Atatürk maskesi takarak insanlardan oy istemesini de komik buluyorum. Tamam anladık Atatürkçüsün. Ne vereceksin insanlara onu anlat sen bir siyaset adamı olarak. İslamcının dini kullanarak oy istemesinden ne farkları kalıyor
Hiçbir farkı yok reis aynı dusuncedeyim yaş 42 1 defa oy kullandım ne iktidar ne muhalefet beni asla ikna edemiyor Atam benim Atam Allah'ım benim Allah'ım bana bunlarla gelinmesinden midem bulanıyor artık

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
Ben kendim şahsen devlet hastanesi kullanmıyorum parasını verir insan muamelesi görürüm özelde ama maddi kısıtlı aileler için zor durum. Bir arkadaşta akciğer rahatsızlığı başlamıştı adama 7 ay sonraya randevu vermişler şimdi millet eskiden hastanelerde kuyruk olurdu diyor şuan eskisinden daha fazla kuyruk var sadece internet üzeri olduğu için evde bekliyorlar sırasını buna bile aklı ermeyen insanların seçimiyle yaşıyoruz yönetim değişmezse iddia ediyorum 10 seneye kalmaz Türkiye Cumhuriyeti kalmayacak
Sorun da bu zaten. Bu yüzden özel hastanelerin kucağına düşüyoruz. Çünkü sayıları yetersiz ve kötü. Aslında aynı şeyden bahsediyouz. Yani böyle olmamalı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Hiçbir farkı yok reis aynı dusuncedeyim yaş 42 1 defa oy kullandım ne iktidar ne muhalefet beni asla ikna edemiyor Atam benim Atam Allah'ım benim Allah'ım bana bunlarla gelinmesinden midem bulanıyor artık
İnançlı birisiyim ülkeyi yöneten kişi benden çalıp zengine vermiyorsa istediği dine mensup olabilir desteklerim

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,854
113
İnançlı birisiyim ülkeyi yöneten kişi benden çalıp zengine vermiyorsa istediği dine mensup olabilir desteklerim
Ama maalesef milletin çoğu böyle düşünmüyor. Yani bir insan iyi niyetliyse fakat dinsizse, ağzıyla kuş tutsa bile iktidara gelemez Türkiyede. Yani inançsızsa bile rol yapmak zorunda iktidar olması için

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Sanırım bunu asla ögrenemeyeceğiz iktidarda muhalefette senden benden alıp zengine vermekten asla vazgeçmeyecek en azından şu anki aktif siyasetçilere bakarak bu çok net bir şekilde görebiliyoruz be dost Allah bundan kötü etmesin sağlık sıhhat bozulmasın gerisini yaşayıp göreceğiz

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
Sanırım bunu asla ögrenemeyeceğiz iktidarda muhalefette senden benden alıp zengine vermekten asla vazgeçmeyecek en azından şu anki aktif siyasetçilere bakarak bu çok net bir şekilde görebiliyoruz be dost Allah bundan kötü etmesin sağlık sıhhat bozulmasın gerisini yaşayıp göreceğiz
Tek adam olması kötü oldu işte bu yüzden başbakanlık olayı geri gelmesi lazim başkanlık sistemi olan ülkeleri araştır geneli fakirlikten uyuşturucu tarzı olayları gelişen ülkeler

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,125
113
senin mal trabzonlu hemşehrini sölemiyosun istanbulda başkan ola

ne tür bi rinancın var inaçlı birisi olarak hastaneden bahsediyosun sen eskiden hastene gördünmü hiç ne durumda oldukları tpik trabzonlu aklı laz kafaısndan bişey bekleymeceksin
Senin gibi rüya görmüyorum gerçekleri görüp konuşuyorum

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
Tek adam olması kötü oldu işte bu yüzden başbakanlık olayı geri gelmesi lazim başkanlık sistemi olan ülkeleri araştır geneli fakirlikten uyuşturucu tarzı olayları gelişen ülkeler
eskiden başbakan varken nasıldı ülke lazzoli anlat bileilim

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,923
2,434
113
senin mal trabzonlu hemşehrini sölemiyosun istanbulda başkan ola

ne tür bi rinancın var inaçlı birisi olarak hastaneden bahsediyosun sen eskiden hastene gördünmü hiç ne durumda oldukları tpik trabzonlu aklı laz kafaısndan bişey bekleymeceksin
Yeğenim eskiden yağ kuyruğuna girerdik hastane bulamazdık

Şimdi: tanısı konmamış kanser hastaları 6 ay MR sırası bekliyor

Max Ampulcu değilim ama... aklı :)

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
Yeğenim eskiden yağ kuyruğuna girerdik hastane bulamazdık

Şimdi: tanısı konmamış kanser hastaları 6 ay MR sırası bekliyor

Max Ampulcu değilim ama... aklı :)
sen kaç yaşındasın mal yegenim diyosun

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,238
113
Kardeş burda saatlerdir seviyeli şekilde insanlarda fikrimizi konuşuyoruz gelip burda hakaret tarzı konuşma seni bulur ananın amina geri sokarım beni zorlama sabah sabah
gel bul sok bekliyorum

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Olurmu o sistemde daha büyük sıkıntılar mevcuttu Cumhurbaşkanının reddetme yetkisi bile bulunmuyordu 2. De başbakan kafasına göre takılıyordu ülke yönetiminde

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
419
63
Kardeş burda saatlerdir seviyeli şekilde insanlarda fikrimizi konuşuyoruz gelip burda hakaret tarzı konuşma seni bulur ananın amina geri sokarım beni zorlama sabah sabah
Beyler fikir alışverişi yapıyoruz burada Medeni bir şekilde gerilmeye küfre hiç gerek varmı yakışırmı sizlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...