Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşey Neden Bu Kadar Pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,670
1,998
113
Ver yetkiyi gör etkiyi

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Konuyu açan kardeşim , net olarak haklısın. Şuraya 10 sayfa sebep yazılır. Sadece şunları yazmak istiyorum.
Sadece şu forumda bile bu konularda dürüstlükten , ticaret ahlakından dem vuranlar , bakıyorsun bir bonus başlığında 10 hesaptan aldım , şu kadar çeksem yerler mi ? şunu yapsam yerler mi ? gibi cümleler kuruyorlar.

Hırsızlığı eleştiren , hırsız olmayacak !
Ahlaksızlığı eleştiren , ahlaksız olmayacak !
Yalanı eleştiren , yalancı olmayacak !
Ki , sözleri tiye alınsın.
Vesselam.

Merrus2648

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
20
18
Çocuklar la markete gidiyom bişey istediklerinde alamiym ilk cocumda dopdulu poşetle eve gelirdim aradan 6sene geçmiş ama çok kötü gidiyoz

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
O turgut özalın mezarını s..... bu ülkeye serbest piyasayı o namussuz getirdi . Türk insanı serbest piyasayı kaldıramıyor kardeşim çünkü fırsatçı bir milletiz.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
40 yaşındayım hayatımın yarısını ve çocuklarımın geleceğini çalan bu hükümete lanet olsun
Yaşamın en önemli iki temel taşı barınma ve beslenmedir. Bu dingil hükümet bunları kontrol altında tutamadı veya hükümetin işine geldi . Gavur dediğimiz ülkede kiralar müslüman ülkesindekinin yarısı kadar bile değil.

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
890
113
Sandıklarda hâlâ yüzde 50 bize az bile yapıyolar

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Yaşamın en önemli iki temel taşı barınma ve beslenmedir. Bu dingil hükümet bunları kontrol altında tutamadı veya hükümetin işine geldi . Gavur dediğimiz ülkede kiralar müslüman ülkesindekinin yarısı kadar bile değil.
Deprem günü %200 kira zammı yapılan ülkede ahlaktan bahsetmek midemi bulandırıyor ahlaksız vicdansız bir toplum için az bile yapıyor rabbim bize o çaresizlere bunu yapan toplum kazık kendi kıçına girince zevk almasını bilecek acıdan değil zevkten bagıracak hak ettikleri bu

copenhagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
114
43
Konunun ve sorunun tek cevabi var dostum. 1 kişi aç 86 milyon tok. Hepimiz 1 kişiyi doyurmaya çalışıyoruz..

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Deprem günü %200 kira zammı yapılan ülkede ahlaktan bahsetmek midemi bulandırıyor ahlaksız vicdansız bir toplum için az bile yapıyor rabbim bize
Âdil konuşacak olursak bu suç önce emlakçiların, sonra buna dur demeyen hükümetindir. Öte yandan vatanımı seviyorum ama keşke müslümanlar yönetmeseydi ülkeyi. Başımıza ne geldiyse dinden imandan bahsedenler yüzünden geldi .

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Konunun ve sorunun tek cevabi var dostum. 1 kişi aç 86 milyon tok. Hepimiz 1 kişiyi doyurmaya çalışıyoruz..
86 milyon tertemiz dede kahkahayı patlatayım ben dahil yaş 42 bir defa oy kullandım Atatürk vatan bayrak din iman siyaseti midenizi bulandırıyor artık Atam benim vatan benim bayrak benim din benim iman benim tüm siyasi dallamalar iktidar veya muhalefet alayı namussuz hırsız köpek sadece kendi çıkar ve menfaatleri için siyaset yaptılar yapacaklar Atatürkculere ata siyaseti vatancilara PKK siyaseti dincilere kuran kursu siyaseti sen şimdi muhalefet beni düşünüyor daha iyi şartlarda yaşamam için iktidara yükleniyor benim derdimle dertleniyorlar de götümle güleyim sana sevda kese sevdası makam mevki sevdası

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Âdil konuşacak olursak bu suç önce emlakçiların, sonra buna dur demeyen hükümetindir. Öte yandan vatanımı seviyorum ama keşke müslümanlar yönetmeseydi ülkeyi. Başımıza ne geldiyse dinden imandan bahsedenler yüzünden geldi .
Vergisiz ev kiralayan hırsız köpek ev sahiplerini unuttun onlarida ekle dostum geri kalan görüşlerine saygım var eyvallah

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Bundan daha beter oc gelmez merak etme. Görünen köy kılavuz istemez. Muhalefet bunlardan daha vicdanlı en azindan bunu biliyorum ben
Tamam anladım ben seni reis saygım var fikir alışverişi yapıyoruz katılmamakla birlikte tüm görüşlerine saygım var katilmadigim konu bunlardan vicdanlı ve merhametli görüşün dediğim gibi her fikre saygılı olmak düşer bize ergen bebeler gibi saygısızlık yakışmaz yanlış anlaşılmasın sanırım iktidar yanlısı olarak gördün yazdıklarımdan tamamen tarafsız oy pusulası nedir nasıldır 24 yıl önce gördüm ilk defa umarım son görüşüm olmuştur

copenhagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
193
114
43
Tamam anladım ben seni reis saygım var fikir alışverişi yapıyoruz katılmamakla birlikte tüm görüşlerine saygım var katilmadigim konu bunlardan vicdanlı ve merhametli görüşün dediğim gibi her fikre saygılı olmak düşer bize ergen bebeler gibi saygısızlık yakışmaz
Vahdettin beri böyle hırsız hain yobaz. Sahte din sömürüsü yapan bir tane iktidar göster? . Bundan daha beteri doğmadı sonuncu bunlar emin ol

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Vahdettin beri böyle hırsız hain yobaz. Sahte din sömürüsü yapan bir tane iktidar göster? . Bundan daha beteri doğmadı sonuncu bunlar emin ol
Ben doğup büyüdüğüm yetistigim koşullar ve ülke olarak yabancıyım Türkiye'ye bu ülkede yapılan 2 çeşit siyaset var ata siyaseti ve din siyaseti bu iki siyasette samimi olmadığı için midemi bulandırıyor ne birinin din ile alakası var ne diğerinin Atamız la keşke samimi olarak sevselerdi bizim en büyük 2 değerimizi sadece çıkar ve menfaatleri için kullandılar dediğim gibi mide bulandırıcı oluyor samimiyet olmayinca

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,426
10,267
113
Mülteciler , ekonominin kötüye gitmesi, fırsatçıların insanları kullanması vs vs.. gelecek nesiller adına üzgünüm toparlanması zor bazı şeyler... inşallah iyi olur her şey..

GULHAN20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Mülteciler , ekonominin kötüye gitmesi, fırsatçıların insanları kullanması vs vs.. gelecek nesiller adına üzgünüm toparlanması zor bazı şeyler... inşallah iyi olur her şey..
Bu fırsatçı şerefsizlerde bu ülkenin evladı üstelik hayat pahalı diye dertte yaniyordur bu namussuzlar 🤣😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...