- 46,391
- 42,260
- 113
Tamam konuya gelYoo işin esprisi lafını kabul etmiyorum ayarlada kendime geleyim valla
Tamam konuya gelYoo işin esprisi lafını kabul etmiyorum ayarlada kendime geleyim valla
Bende ne hallerdeyimde işte napalım gıdıkladığımın hayatı bunu layik gördü 😃Kardeşim bu halimle güldürdün ya
TmTamam konuya gel
Kesinlikle dostum ve adına çok sevindimGeçmiş olsun dostum çok şükür borç yok kısa sürede ödedim nasıl ödedin diye soran olursa sağlıklı bir iş çalışmaktan başka çaremiz yok oynuyorsak da 100 yerine 50 gibi dikkatli oynamakta fayda var sakin kalmak çok önemli
Kral adına üzüldüm düzenli bir hayat istiyorsanız kumarı bırakın eğer hayatınızda biri varsa sevgili veya eş kesinlikle bulasmayın sebebi senin kumarda kaybedeceğin para o an ki psikolojin iyi giden ilişkiyide zedeler kızada yazık olur kumarı anca şöyle insanlar oynamalı hayatta zaten tek kalmıs kaybedecek hiç birseyi olmayan saldım çayıra mevlam kayıra misali
Evet katılıyorum coğu kişi geçim olarak oynuyor bu yanlışKeyfi oynamiyor çoğu kişi bırakmak oyle kolay değil
Bu sene içinde 700 K borcumu ödedim çok şükürKesinlikle dostum ve adına çok sevindim
O zaman mükemmel bir mesleğin ve gelirin varBu sene içinde 700 K borcumu ödedim çok şükür
Knka çelik montaj işi bu sene kıbrıstaydım birikim yaptım orada maaş da o kadar değil ya Türkiye'de 45 le 55 arası falan tabi kıbrısda farklı alıyordukO zaman mükemmel bir mesleğin ve gelirin var
Eniştem 2025 de daha kötü olcak diyolarNapsın millet 20 30k arası maaş alıyor yok istediği hiçbir şeyi yapamıyor yarısını devlet soyuyor yarısını da siteler ülkenin anası sikik durumda daha da beter olacak
Reis yaşadıklarını yasayanlar bilir takma kafana burda çoğu ergen anlamaz ne demek istediklerini yaşadıklarını evlenip devam eden herkesin sonu bu oluyor önemli olan şu aşamada düştüğünü akrabalara belli etmeden dimdik ayakta dur yoksa en büyük darbeyi akrabalarından yersinO zaman mükemmel bir mesleğin ve gelirin var
Bir nokta atışı daha..Reis yaşadıklarını yasayanlar bilir takma kafana burda çoğu ergen anlamaz ne demek istediklerini yaşadıklarını evlenip devam eden herkesin sonu bu oluyor önemli olan şu aşamada düştüğünü akrabalara belli etmeden dimdik ayakta dur yoksa en büyük darbeyi akrabalarından yersin
Umursamadan yoluna devam et, evet illaki üzüleceksin, sitem edeceksin ama bunları yaşarken zevk alıyordun. Zevkini yaşadığın gibi acısını da yaşa ki bir dahakine daha az zevk daha az acı yaşarsın. Su akıp yolunu bulur, otogarlarda az sabahlamadık ama yolun engebeli de olsa dik duran sonuna ulaşırBir nokta atışı daha..
Hepimiz bu feleğin çemberinden geçtiğimiz için bizi bizden başkası anlamaz
Cano soğuttular forumdan eskisi gibi değilNerelerdesin sen la yoksun 🙋🏽♂️
Umarım senin için herşey yolundadır 🧘🏽♂️
Eyvallah güzel insan hepimizin aynı şeyleri yaşaması insana güç veriyorUmursamadan yoluna devam et, evet illaki üzüleceksin, sitem edeceksin ama bunları yaşarken zevk alıyordun. Zevkini yaşadığın gibi acısını da yaşa ki bir dahakine daha az zevk daha az acı yaşarsın. Su akıp yolunu bulur, otogarlarda az sabahlamadık ama yolun engebeli de olsa dik duran sonuna ulaşır
Sende haklısın dost umarım senin herşey yolundadır 🙏Cano soğuttular forumdan eskisi gibi değil
S enin yüzünden banlandım susSende haklısın dost umarım senin herşey yolundadır 🙏
Şakamısın BroS enin yüzünden banlandım sus