10 Ara 2024 #221 ENSTY 'Süper Mario' Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 21,556 9,635 113 gmetin' Alıntı: Kendisiylemi Çelişiyor bu kumar adamı vezir de eder rezil de eder Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım ki
gmetin' Alıntı: Kendisiylemi Çelişiyor bu kumar adamı vezir de eder rezil de eder Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım ki
10 Ara 2024 #222 alkansglm Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 639 274 63 ENSTY' Alıntı: Şunu bi oku Bide bana yazdıklarını düşün İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... birader kurnazlık yapma kırpmışssın bak o beyin emojisini sen benim yorumuma attın dalga geçer gibi hayırdır
ENSTY' Alıntı: Şunu bi oku Bide bana yazdıklarını düşün İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... birader kurnazlık yapma kırpmışssın bak o beyin emojisini sen benim yorumuma attın dalga geçer gibi hayırdır
10 Ara 2024 #223 alkansglm Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 639 274 63 ENSTY' Alıntı: Beyin emojisi kullandığımı söyledin 🤔 Akıllı yorumlar için kullandım evet 🤨 Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durum bu arada kafanı ... ya da kafanı seveyim diye çeviriyorsun akıllı çocuk
ENSTY' Alıntı: Beyin emojisi kullandığımı söyledin 🤔 Akıllı yorumlar için kullandım evet 🤨 Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durum bu arada kafanı ... ya da kafanı seveyim diye çeviriyorsun akıllı çocuk