Sen ne diyorsun dost gecenin 4ünde kafan mı güzel 😂Yalan söylüyor haci
Sen ne diyorsun dost gecenin 4ünde kafan mı güzel 😂Yalan söylüyor haci
10 bin yaptım 200 TL yatırdım çevrimi tamamaldim kazancı sildiler yatirdigim 200 TL'yi çevirince çekebilirsiniz Dediler baktım hesaba sadece kendi yatiririmim var 800 TL yokSen ne diyorsun dost gecenin 4ünde kafan mı güzel 😂
Yukardan çeken o kadar insan nasıl çekmiş acaba10 bin yaptım 200 TL yatırdım çevrimi tamamaldim kazancı sildiler yatirdigim 200 TL'yi çevirince çekebilirsiniz Dediler baktım hesaba sadece kendi yatiririmim var 800 TL yok
Kendilerine sor müşteri hizmetleri sohbeti kapattı frespin satın almadım oyuna girdi 10 verdi 200 yatırdım parayı sildilerYukardan çeken o kadar insan nasıl çekmiş acaba
Mala anlatır gibi anlattı helal🤣🤣Kıt beyinli 8.000 TL yaptın ya yatırdığın 200 TL oynamaaaaaaaaaa direk 1.000 TL çekkkkkkkkk tamam
Nolurrrrr yatırrrrr lütfennnnnn site sen para yatır diye ölüyorrrrrrtam dolandırıcı site 5 betten otoya aldım son spine kadar kuruş vermedi son spinde 50 betten bastım 7270 verdi ardından 10 betten farmladım bir kere bile spine girmedi ilginç şekilde 60-70 spin bomboş line bağlamadan geçtiği oluyor netice itibariyle güzel bir tecrübe oldu slot için alternatif site ararken deneyim sahibi olduk bu sitenin üstünü direk çiziyorum kuruş dahi yatırılmaz anormal derecede slotları tuhaf ulan bari tanıtım ve etkinlik yapıyorsunuz dolandırıcılığınızı bu kadar ön planda tutmayın bunu gören adam yatırımmı yapar? Deneme bonuslarına genelde farklı perspektiften bakarım bu site slotlara bu şekilde müdahale ediyorsa reel de para yatırırsanız hiç şansınız yok zaten spin alımını yasaklamalarından belliydi birde bonus buy yapılmaz farm atarak yoklayacaksın diyen slotçu arkadaşlar her sitede benzer senaryo oluyor farmcıları daha çok sömürüyor düzen böyle..
angut git ötede oynaNolurrrrr yatırrrrr lütfennnnnn site sen para yatır diye ölüyorrrrrr
bro site garip Bi site, bonusu dün aldım 3dk falan oldu 10k olması ama 50den farmladim son farmı da 100den attım, 10k oldu bakiye. satın alım yapmışsın dediler sildiler. birkaç bağlanmada hallettim. 200yatirip direkt çekim verdim birkaç dakikada attılarangut git ötede oyna
üye olunca. sms onayı istedi, sonra kimlik onayı dedi, tamam sorun yok sayfayı yenile dedi, tarayıcıyı değiştir dedi filan bir saat oyaladıktan sonra bunu dedi.8 bin yapincami boyle dedi yoksa uye olunca direk bunumu dedi
Telin ikinci elmi yada leptobun 😁üye olunca. sms onayı istedi, sonra kimlik onayı dedi, tamam sorun yok sayfayı yenile dedi, tarayıcıyı değiştir dedi filan bir saat oyaladıktan sonra bunu dedi.
dostum bende davet yok ama talıbım yarı yarıyaBeyler elimde vizebet 500 tl davet var. Üyeliği olmayan biri varsa. Ve başka sitede davet bonusu varsa. Takas yapilir
Telefonu şarja koy kral jsjsiai8qBilen birisi yardım edebilirmi sayfa açılmıyor farklı tarayıcıda denedim olmuyor
uye olurken kodu girecektinBilen birisi yardım edebilirmi sayfa açılmıyor farklı tarayıcıda denedim olmuyor
KomikTelefonu şarja koy kral jsjsiai8q