Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hipbet 888 TL Gates of Olympus Deneme Bonusu

kilicofc

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
2
3
Üye olunca otomatik oyunda ekleniyor. Ödeme yapıyor. Şansa deneyin tutar belki

GATES888 kodunu kayıt esnasında promosyon kodu kısmına yazarak veya kayıt olduktan sonra BONUS TALEP alanında talepte bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı üzerinden deneme bonusu verilmemektedir.
Deneme bonusunuzu sadece pragmatic play sağlayıcısında GATES OF OLYMPUS oyununda kullanabilirsiniz. (Freespin satın alımı yasaktır)
Bu promosyondanı çekim yabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.
hiçbir şekilde spin almamama rağmen saklamışım:) yatırım yapıp paranızın köpeği olmayın.

Ekli dosyalar

Ogzogt

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Bakiyeyi 20k yaptım 200 ₺ yükleme yaptım müşteri temsilcisi 800₺ ödemedi dalga geçer gibi kuralları atıp freespin aldıgınız için bonuslarınız siliniyor dedi kurallarda öyle birşey yazmıyor dolandırıcılar

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,347
695
113
Bakiyeyi 20k yaptım 200 ₺ yükleme yaptım müşteri temsilcisi 800₺ ödemedi dalga geçer gibi kuralları atıp freespin aldıgınız için bonuslarınız siliniyor dedi kurallarda öyle birşey yazmıyor dolandırıcılar
freespin satın almak yasaktı zaten bu bonusta

ugur522

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
34
18
8000 yap frespen almak yasak :) iyice bokunu çıktı bu bonusların

KinginTR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
169
59
28
Üye olunca otomatik oyunda ekleniyor. Ödeme yapıyor. Şansa deneyin tutar belki

GATES888 kodunu kayıt esnasında promosyon kodu kısmına yazarak veya kayıt olduktan sonra BONUS TALEP alanında talepte bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı üzerinden deneme bonusu verilmemektedir.
Deneme bonusunuzu sadece pragmatic play sağlayıcısında GATES OF OLYMPUS oyununda kullanabilirsiniz. (Freespin satın alımı yasaktır)
Bu promosyondanı çekim yabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.
10 tl bet'ten 560 spin attım sonuç 0

azmisarnic

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
0
1
Borusu aldım oyuna girdim, 3 TL betten çifte şans açıp 3.75ten ortalama 50 şer spin atıp merdiven taktiğiyle 22.5 bete gelinceye kadar 8000 oldu ara ödemeler güzeldi 5 6 kere oyuna girdim ilk girdiğim oyun 20x ödedi onun harici diğerleri 70 80 x ten aşağı ödemedi, hesaba para yatırıp siteye atıcam çekim konusunda yine buraya cevap yazarım

Ekli dosyalar

azmisarnic

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
0
1
15 dakika önce çekim verdim bekliyorum
Borusu aldım oyuna girdim, 3 TL betten çifte şans açıp 3.75ten ortalama 50 şer spin atıp merdiven taktiğiyle 22.5 bete gelinceye kadar 8000 oldu ara ödemeler güzeldi 5 6 kere oyuna girdim ilk girdiğim oyun 20x ödedi onun harici diğerleri 70 80 x ten aşağı ödemedi, hesaba para yatırıp siteye atıcam çekim konusunda yine buraya cevap yazarım
15 dakika önce çekim verdim bekliyorum

Ekli dosyalar

mrt5961

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
0
1
Ben 8bin yaptım aynı oyunda spin satın almadan 200 yatırıp direk 1000 çektim 10 dk işinde geldi