Çekim verdim bakalım10 bin yptım 200 yatırdım 10 bini silmişler bahlanıyorum bakalım ne yalan söyleyecekler
Çekim verdim bakalım10 bin yptım 200 yatırdım 10 bini silmişler bahlanıyorum bakalım ne yalan söyleyecekler
Haber etsene dostÇekim verdim bakalım
harbi mi kral yatırım yaptıktan sonra canlıya mı yazcazOdendi
Bilader her bonus konusunun altında millete hakaret etme.Şu Bonusu almak için essek olmak lazım..yahu siz ne aç adamlarsiniz...sizin gibiler yüzünden siteler buna geçti utanmaz rezillr
Millet mal çünkü.almayin şöyle salak bonuslriBilader her bonus konusunun altında millete hakaret etme.
Ana para çevirmeden yazısı ne ifade ediyorDiyelim 8000 yaptık 800 yapıyor 200 yatırdık ana para kaybettik diyelim kalan 800 çekilir mi kardeşim
Tel dogrulamayı nasıl yaptın canlıdan mıçekim yapıldı arkadaşlar 3 dakika sürdü
ödediler mi bro?Benim işlem tamam Ekli dosyayı görüntüle 677264
Şimdi 200 yatırıp bakıcam haber ederimödediler mi bro?
Ödedi bana sorun yokYatırım yapsakmı 9 bin yaptık çekimi ödermi sizce kimlik selfie vatan talep ediyormu
bro 10k yaptım 100den farm atmıştım enson spin satın almışsın dediler iptal ettilerŞimdi 200 yatırıp bakıcam haber ederim
Farm mi sadece ben spin satın aldım AMK ya 8k olduçekim yapıldı arkadaşlar 3 dakika sürdü
Hiç spin almadım 100x attı 50tl toplamaya tam denk geldi. Baştan 50 den yaktım parayı 300 kaldı 7tlden speedy gonzales 3. Kere girdş oldu bişeyşerbro 10k yaptım 100den farm atmıştım enson spin satın almışsın dediler iptal ettiler
bende de öle kanka, bağlandın mı hiç canlı desteğeHiç spin almadım 100x attı 50tl toplamaya tam denk geldi. Baştan 50 den yaktım parayı 300 kaldı 7tlden speedy gonzales 3. Kere girdş oldu bişeyşer