- 24,984
- 9,603
- 113
Sen değilde heralde ben engelliyim Enişte bol şans diledim tek beni beğenmemiş aslında yakışıklı biriyimdirEngelli miyiz dost sende bir kontrol et bakalım
Sen değilde heralde ben engelliyim Enişte bol şans diledim tek beni beğenmemiş aslında yakışıklı biriyimdirEngelli miyiz dost sende bir kontrol et bakalım
Katılıyorum vallahi neye elimizi atsak kuruyorEyv kardo hic ayakta duramıoz ki sebebi nedir acep🤔
Bi saqlam nefesi kuvvetli birini bulmamız lazm
Allahta bilio kardesm bize para verse azacaqız ondan vermio 🙄Katılıyorum vallahi neye elimizi atsak kuruyor
Eko gibi sende foto koy dayıcım görelim o şen yüzünüSen değilde heralde ben engelliyim Enişte bol şans diledim tek beni beğenmemiş aslında yakışıklı biriyimdir
Bol şans 🤞FREEBETLE 8 maçlık kupon yaptım son 3 maç
Deplasmanlar birer gol atmalı
Başarılı olursam bende engelli olmayıp destek veren 4 arkadaşa güzel bir ödül yollarim
Eniştem niye kırmızı oldunEko gibi sende foto koy dayıcım görelim o şen yüzünü
Teşekkürler dostumBol şans 🤞
Ona kırmızı cokkk yakisiyoorr 🤭Eniştem niye kırmızı oldun
Rica ederim dostum 😎Teşekkürler dostum
Anam 😁Ona kırmızı cokkk yakisiyoorr 🤭
Teşekkürler dostumBol şans
Hiç sorma ya 40dk oldutık yok
Bol bol şanslar dostFREEBETLE 8 maçlık kupon yaptım son 3 maç
Deplasmanlar birer gol atmalı
Başarılı olursam bende engelli olmayıp destek veren 4 arkadaşa güzel bir ödül yollarim
Teşekkürler dostumBol bol şanslar dost
Niye enişte sen beni sevminmi böyleEko gibi sende foto koy dayıcım görelim o şen yüzünü
Dayıcım pazartesi 15 15 i de benim doğum günü görüyon mu nasıl denk geldi kısmet olcak insandaNiye enişte sen beni sevminmi böyle
Benimde aynı enişte bayramda hiç bonus gelmedi doğum gününde gelmezDayıcım pazartesi 15 15 i de benim doğum günü görüyon mu nasıl denk geldi kısmet olcak insanda