Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
İyi günler arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.
Benim 1 tane icralık dosyam var ve geçen ay maaşımdan 4 de 1 i kesildi acaba bu kesinti borçtan düşüyormu bir de ben en son avukatla görüştüğüm de her ödeme yapmadığınız da aylık faiz işlenir dedi daha önce başına gelen arkadaşlarım bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,201
24,893
113
İyi günler arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.
Benim 1 tane icralık dosyam var ve geçen ay maaşımdan 4 de 1 i kesildi acaba bu kesinti borçtan düşüyormu bir de ben en son avukatla görüştüğüm de her ödeme yapmadığınız da aylık faiz işlenir dedi daha önce başına gelen arkadaşlarım bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.
Borçtan düşer ama faiz o kadar fazla etkilemez ayda 50-100 falan anca olur heralde

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
Bir de ben bu borcun düştüğünü nasıl görebilirim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,201
24,893
113
Dost avukat dedi ayda 3.500 tl faiz işler dogrumu söylüyor geçen ay 6 k kesmişlerdi toplam borç 53 k
O, kadar faiz işlemez şöyle örnek verim benim 8 sene önce 1k kredi borcum vardı 250 tl ödedim hala 900 güncel tutar borca göre değişir ama günlük 2-3 tl faiz işler

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
O, kadar faiz işlemez şöyle örnek verim benim 8 sene önce 1k kredi borcum vardı 250 tl ödedim hala 900 güncel tutar borca göre değişir ama günlük 2-3 tl faiz işler
Teşekkür ederim dost bir de bu borcun ödendigini nasıl görebilirim acaba

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,201
24,893
113
Teşekkür ederim dost bir de bu borcun ödendigini nasıl görebilirim acaba
İş yeri kestiyse onlara giden tebligat borcun ödendiğine dair kağıt onlarda vardır tamamen kapandıysa avukatı arayıp borç ödeme kağıdı isteyebilirsin atmak zorunda zaten borç tamamen kapanınca e devletten silinie son olarak harç paraso kalır oda 70-100 lira civarı bi paradır

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
İş yeri kestiyse onlara giden tebligat borcun ödendiğine dair kağıt onlarda vardır tamamen kapandıysa avukatı arayıp borç ödeme kağıdı isteyebilirsin atmak zorunda zaten borç tamamen kapanınca e devletten silinie son olarak harç paraso kalır oda 70-100 lira civarı bi paradır
Dost uyap dan baktım toplam borç 57 k yazıyor yatırılan para 0 tl diyor ne alaka anlamadım borçtan düşmesi lazım niye öyle yazıyor acaba

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
Ben bu kalan borcumu ögrenmek için avukata yazdım acaba söyler mi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,201
24,893
113
Dost uyap dan baktım toplam borç 57 k yazıyor yatırılan para 0 tl diyor ne alaka anlamadım borçtan düşmesi lazım niye öyle yazıyor acaba
Uyap sonraki mevzu iş yerinde muhasebe dr makbuz vardır avukata yollandı diye mutlaka al onu sana kendi vermesi lazım zaten bu yüzden kestik diye elinde delil olsun bide avukatı ara oda sana yollamak zorunda zaten size yollanmış bana makbuz atar mısınız diye whatsapptan atar hatta en garantisi direkt büroya git ıslak imzalı makbuz al

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
Uyap sonraki mevzu iş yerinde muhasebe dr makbuz vardır avukata yollandı diye mutlaka al onu sana kendi vermesi lazım zaten bu yüzden kestik diye elinde delil olsun bide avukatı ara oda sana yollamak zorunda zaten size yollanmış bana makbuz atar mısınız diye whatsapptan atar hatta en garantisi direkt büroya git ıslak imzalı makbuz al
Tamam dost teşekkür ederim avukata yazdım cevap vermedi daha

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,505
6,575
113
Tamam dost teşekkür ederim avukata yazdım cevap vermedi daha
icra borcun varlık şirketine devredildi mi ? eğer durum böyle ise ana paranın %10 civarına satın alıyorlar borcunu yani %20 teklif etsen bayram ederler borcunu direk kapatırsın ama normal ilk alacaklıdan borç ise faiz çok önemli değil cuzi bir miktar olur dert etme

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
icra borcun varlık şirketine devredildi mi ? eğer durum böyle ise ana paranın %10 civarına satın alıyorlar borcunu yani %20 teklif etsen bayram ederler borcunu direk kapatırsın ama normal ilk alacaklıdan borç ise faiz çok önemli değil cuzi bir miktar olur dert etme
Dost soylu avm ye borcum var avukat demişti her ödenmediği ay 3.5 k faiz işler dedi

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
Avukat diyor yatan para yok 6 k maaşımdan kesildi ve hesap hareketlerinde yazmıyor hiçbirşey

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
İşyerine sordum icra kesintisi olmuş dedi 15 inde yatar dedi ödeme avukata

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
ya dert etme böyle şeyleri onlar kesilen parayı garanti alıyor faiz olur ama çok abartı olmaz 57 60-62 civarı olur toplamda
Teşekkür ederim dost yani demek istediğim bu kesilen para borçtan düşüyor mu yoksa faizini mi alıyorlar o yüzden dert edindim gerekli bilgileri aldım sizlerden sagolun

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,505
6,575
113
Teşekkür ederim dost yani demek istediğim bu kesilen para borçtan düşüyor mu yoksa faizini mi alıyorlar o yüzden dert edindim gerekli bilgileri aldım sizlerden sagolun
borcun icraya düşmüş ise avukat masrafları faizi vs hepsi içindedir UYAP portal girişten kendinde dosyalarım icra dosyalarım kısmından edevlet aracılığıyla kontrol edebilirsin orada yazan borcun senin güncel borcudur belki dosya kapanırken 1-2 bin lira avukat harcı vs çıkar o kadar

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,896
3,154
113
benim krediden icra yok araba kiraladım pert ettim adamın arabasını daha sonra icraya verdi 2-3 ay maastan falan kestiler ama daha sonra cimere sikeyet ettim ve geri aldim senin bu konuda yapcan sey uyaptan takip etmek

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,339
3,137
113
borcun icraya düşmüş ise avukat masrafları faizi vs hepsi içindedir UYAP portal girişten kendinde dosyalarım icra dosyalarım kısmından edevlet aracılığıyla kontrol edebilirsin orada yazan borcun senin güncel borcudur belki dosya kapanırken 1-2 bin lira avukat harcı vs çıkar o kadar
Evet uyaptan baktım normal borç 42 k avukat felan derken 57 k yazıyor borç