- 30,202
- 24,894
- 113
Sence?Benim oyle suanda varlik sirketine verilmis emin misin cok kisa bir sure avukatta kaldi ama sonrasinda varlik sirketine verildi ana para 22k yani 4k ya tmm mi diyecekler dost
Sence?Benim oyle suanda varlik sirketine verilmis emin misin cok kisa bir sure avukatta kaldi ama sonrasinda varlik sirketine verildi ana para 22k yani 4k ya tmm mi diyecekler dost
Boş yapma morukSence?
Daha oncede baya ucuza kapatabildigini duydum la varlik sirketlerine verilirseSence?
Ana paradan aşağısına kimse borç kapatmaz unut onu ayrıca ucuza kapatmak için varlığa cart curta gerek yok biraz uğraşırsan icra müdürlüğüne dilekçe yazıp ana paranı ödeyip uzarsınDaha oncede baya ucuza kapatabildigini duydum la varlik sirketlerine verilirse
Sen sus dönekBoş yapma moruk
🤣 Bakiremin dili açılmışSen sus dönek
Boş yapma kaşşşşar uza🤣 Bakiremin dili açılmış
Peki uzuyorum forum ameleligi içinde kolay gelsin bbBoş yapma kaşşşşar uza
Bana diyene bak 7/24 burda konu açıyo yorum atıyo banlandı yine geldi yüzsüz yavPeki uzuyorum forum ameleligi içinde kolay gelsin bb
İspatlasana 🤣 kankin nerde lan gozukmuyor parasimi bittiBana diyene bak 7/24 burda konu açıyo yorum atıyo banlandı yine geldi yüzsüz yav
Kaşşarlık yapma kimse adını ver olmİspatlasana 🤣 kankin nerde lan gozukmuyor parasimi bitti
SektergetKaşşarlık yapma kimse adını ver olm
YemediSekterget
Varlik sirketine verilince uyapta gorunur mu birde bunlardanda borcu yoktur kagidi mi aliniyorAna paradan aşağısına kimse borç kapatmaz unut onu ayrıca ucuza kapatmak için varlığa cart curta gerek yok biraz uğraşırsan icra müdürlüğüne dilekçe yazıp ana paranı ödeyip uzarsın
Borç kapatınca bürodan borç yoktur kağıdı alıyosun onlsr e devlettrn kaldırıyo zaten en sonunda harç parası vsr 70-100 civarı onuda ödüyon uyaptan siliniyoVarlik sirketine verilince uyapta gorunur mu birde bunlardanda borcu yoktur kagidi mi aliniyor
Tmmdir eyvllah para lazim simdi onu çöz bakimBorç kapatınca bürodan borç yoktur kağıdı alıyosun onlsr e devlettrn kaldırıyo zaten en sonunda harç parası vsr 70-100 civarı onuda ödüyon uyaptan siliniyo
Ne kadarTmmdir eyvllah para lazim simdi onu çöz bakim
Ne kadar varsa artikNe kadar
Yok ya avukata ilet gzuelve anlas bekler 1 ayAvukat eve gelmesi falan nekadar sürede oluyor arada arıyorlar kredi kartı annemin onun için napabilitim dost icra dairesinden kağıt gekdi eve 8 k 1 ay içinde oderimde eve gelmezler değilmi