Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası İçin Whatsapp'tan Yazılması

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,881
5,881
113
Arkadaşlar büroya ulaştım (daha önceden görüşmüşlüğüm var zaten) avukatın adını ve durumumu anlattım birazdan size dönüş yapılacak dendi whatsapptan yazan numaradan arandım avukat evet ofise ulaşmışsınız teyit etmek için endişenizi anlayabiliyorum arkadaşlar bilgilendirdi dediler avukatın ilişkisi olduğunu teyit ettikten sonra konuşmaya başladık yarına kadar ödeme ihtimalim olmazsa dosyayı onaylamak zorunda kalacağını ve 2 ayrı kalem olmak üzerinde toplam yaklaşık 40bin masraf ekleneceğini sonrasında da kasten ödememekten ve parayı gasp etmekten ceza davası açacaklarını ve gün belirlenip duruşmaya katılmam gerekeceğini, bunun da sicilime işleyeceğini ve ileride iş hayatımda vs adli sicil kaydımda görüneceği için sorun yaşatacağını anlattı. Ben normalde sadece süre geçtikçe dosyaya masraf eklendiğini ve icra dosyası olarak devam edeceğini düşünüyordum dedim, diğer bürolarda ve banka avukatlarında da böyle bir hak var fakat genelde ceza davası açmaya yanaşmazlar, biz hakkımızı kullanmak zorunda kalacağız dedi. Ne yapmam gerekiyor, rest çekersem ve cidden ceza davası açılıp sicilime işlerse mahvolurum çünkü çok iyi bir okulda okuyorum ve geleceğim parlak, kariyerim biter.
Benim bildiğim kadarıyla mal beyanında bulunduktan sonra böyle bi dava açılamıyor bi avukata danışmakta fayda var

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,526
6,604
113
ödeme sözü verdiysen açılır kağıda imza attıysan yani girer 3 ay yatar çıkarsın ödeyene kadar da bu durum devam eder yazılı ödeme sözü vermediysen hiçbir şey olmaz

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
138
43
ödeme sözü verdiysen açılır kağıda imza attıysan yani girer 3 ay yatar çıkarsın ödeyene kadar da bu durum devam eder yazılı ödeme sözü vermediysen hiçbir şey olmaz
Kanka oda kolay değil avukat mahkemeye gidiyor ceza dosyası için savcı eline red verip gönderiyor.. onlarda eskide kaldı. Benim bir tane avukat var yıllardır sadece bana çalışıyor iş inada bindi senden bu parayı alacam alamazsam şerefsizim dedi alamayacaksın dedim tam 3 yıldır sigortasız çalışıyorum alamıyor hala uğraşıyor dosyaları yeniliyor banka hesaplarına bloke koyduruyor falan filan bende çıkarttım bir papara kart yillardir işimi öyle götürüyorum iş artık başka olaya döndü kendimi yakacam yinede o parayı vermeyecem

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Ödeme sözü veya herhangi bir taahhüt vermedim zaten öyle bir şey olsa çoktan denerlerdi şanslarını fakat yarın ödeme yapmazsam dosyayı onaylarsa dava açılacağı için ekstra masraf çıkacak hem borç artacak hem de cezai sürece gidecekler avukatın dediğine göre ama eğer yarın ödersem insiyatif olup daha düşük bir miktar söylediler bazı masrafları ve vekalet ücretlerini düşerek.

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Ödeme için de icra dosyama tanımlı bir iban paylaştı ve açıklamaya alıcı adı soyadı olarak adımı eklememi istedi ben de içim rahat etmez diye büroya geleyim transferi orada yapayım dedim bu konuda bir sıkıntı var mı acaba ödersem yoksa standart prosedür böyle mi acaba

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,526
6,604
113
Ödeme sözü veya herhangi bir taahhüt vermedim zaten öyle bir şey olsa çoktan denerlerdi şanslarını fakat yarın ödeme yapmazsam dosyayı onaylarsa dava açılacağı için ekstra masraf çıkacak hem borç artacak hem de cezai sürece gidecekler avukatın dediğine göre ama eğer yarın ödersem insiyatif olup daha düşük bir miktar söylediler bazı masrafları ve vekalet ücretlerini düşerek.
ödeme sözü vermediysen endişe etme bırak varlık şirketlerine devredilsin zorlasan ana paranın %20 sine bile öder kapatırsın

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,881
5,881
113
Ödeme için de icra dosyama tanımlı bir iban paylaştı ve açıklamaya alıcı adı soyadı olarak adımı eklememi istedi ben de içim rahat etmez diye büroya geleyim transferi orada yapayım dedim bu konuda bir sıkıntı var mı acaba ödersem yoksa standart prosedür böyle mi acaba
Ben finansbanka kendi adıma yatırmıştım haricen tahsilat yapmışlardı dosya avukattayken qnb nin icra bölümüyle görüşmüştüm adam avukatı siktir et kendi hesabına öde ordan çekeriz demişti

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113
Kardesim ne korktun ya buroya falan gidip.odeyecen yani benim bankalara 2 milyon var borç 3 yıldır ugrasiyolar daha kuruş alabilen olmadi elindeki 40 bini götürüp vericen yani

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,294
453
83
Bu icralık borçlar için ceza davası açılabiliyor bana açılmıştı mal beyanı filan istiyorlar vermezsen hapis cezası filan var ben ne davaya gittim ne mal beyanı verdim hakim insafa mi geldi bişi çıkmadı borcda 20k filandi 3 4 yıl once

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Bu icralık borçlar için ceza davası açılabiliyor bana açılmıştı mal beyanı filan istiyorlar vermezsen hapis cezası filan var ben ne davaya gittim ne mal beyanı verdim hakim insafa mi geldi bişi çıkmadı borcda 20k filandi 3 4 yıl once
Anladım hepinize ilginiz için teşekkürler beyler sklmiş gtün davası olmazmış ben yarın ödeyeyim şunu kafa rahat etsin riske atmaya gerek yok

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113
Al.kardesim.bunlarin hepsi icra 2021 den beri 2 milyona yakin ne icraya gelen olduoldu ne hapis cezasi icraya geleni ben veririm mahkemeye çünkü öyle bi hakki.yok kanunen beni tehdit edemez hiç bir avukat

Ekli dosyalar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113
Korkmayin ya bu kadar cebinizdeki parayi götürüp avukata falan vermeyin benim arkadasim levi's magzasi acti krediyle batti 10 milyon borcu var 5 yil oldu hala borcu var 😂 alabilen olmadi

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
168
43
Merhaba enpara qnb finansbankta kredi kartı borcumdan dolayı icra dosyam vardı. 3 ay içinde ödemedikten sonra icra dosyası açıldı ve onun üzerine de aylarca ödemeyince haciz dosyasında dönüştü ve ev haczinden herhangi bir şey çıkmadı. Aylardır açık dosya ve ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı, bu dediğim haciz sürecinin üstünden de birkaç ay geçti en az. Bugün Whatsapp'tan avukat olduğunu iddia eden birisi yazdı ve aşağıda sste görebileceğiniz şeyleri yazdı, ceza davası açabileceğini söyledi. Bunların herhangi bir geçerliliği var mıdır? Normalde ciddiye almayacaktım fakat ssteki mesajlardan hemen önce attığı bir ekran görüntüsü qnb portalı üzerinden ve dosyam ve kişisel bilgilerimle ilgili her şey mevcut sste. Dosyanın bulunduğu büroyu arayıp teyit edecektim oradan mı ulaşmış avukat diye fakat muhatap olmadan önce size sormak i
Kardesim doğru olabilir fakat şöyle bı husus var alacaklı olan banka sana icra acabilir malına haciz koyabilir yanlız şunu iza edim sana mahkeme kararı şu şekilde açılır borcun için yeniden yapılandırma yapıp odemessen yada seni bankadan aradıklarında bana şöyle taksit yapın odicem diyip onay verdikten sonra odemessen mahkeme açma yükümlülüğü var fakat sen ben olunca odicem şuan yok dediysen yalan mahkeme açılamaz duruşma falan olmaz ancak icra dosyası açılır onuda kendi avukatları içinde olur sen düşün bankaya ödeme sözü verdinmi diye verdiysen doğrudur mahkemen açılır ve direk yatarsin ödemediği de

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113
Kardesim doğru olabilir fakat şöyle bı husus var alacaklı olan banka sana icra acabilir malına haciz koyabilir yanlız şunu iza edim sana mahkeme kararı şu şekilde açılır borcun için yeniden yapılandırma yapıp odemessen yada seni bankadan aradıklarında bana şöyle taksit yapın odicem diyip onay verdikten sonra odemessen mahkeme açma yükümlülüğü var fakat sen ben olunca odicem şuan yok dediysen yalan mahkeme açılamaz duruşma falan olmaz ancak icra dosyası açılır onuda kendi avukatları içinde olur sen düşün bankaya ödeme sözü verdinmi diye verdiysen doğrudur mahkemen açılır ve direk yatarsin ödemediği de
Sözle olmaz.kardesim.o.dedigin sözleşmeyi imzalamasi.lazim.sozun bi gecerliligi yok

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
168
43
Sözle olmaz.kardesim.o.dedigin sözleşmeyi imzalamasi.lazim.sozun bi gecerliligi yok
Kredi çekince mobilden bişey imzaliyormusun okudum onayladım diyorsun o zmn bankaya çekilen kredi benim degil imzam yok de ödemem de bakım onay önemli onay..

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
864
113
Kredi çekince mobilden bişey imzaliyormusun okudum onayladım diyorsun o zmn bankaya çekilen kredi benim degil imzam yok de ödemem de bakım onay önemli onay..
O dedigin normal.kredi.icin imza.sonra alamadığı zaman tahut vermen lazim onun için ayrı sözleşme imzalamasi.lazim