- 2,021
- 984
- 113
Kardesim sigortali işin yoksa uzerine araba ev yoksa banka da paranda yoksa.kimse hiç bisey alamaz.sendenO dedigin normal.kredi.icin imza.sonra alamadığı zaman tahut vermen lazim onun için ayrı sözleşme imzalamasi.lazim
Kardesim sigortali işin yoksa uzerine araba ev yoksa banka da paranda yoksa.kimse hiç bisey alamaz.sendenO dedigin normal.kredi.icin imza.sonra alamadığı zaman tahut vermen lazim onun için ayrı sözleşme imzalamasi.lazim
Soz verilip onay verilse icra dosyası ceza dosyasina dönüşuuurr kardeşim ...hiç düşündün mü ceza evinde banka borcundan yatan neden yatıyor diye acaba...bı düşün benceHiçbir avukat tel yada whatsaptan yoluyla tehdit edecek şekilde konuşamaz konuştuğu taktirde hakkında tazminat davası açabilirsiniz ve icra dosyası kesinlikle ceza davasına dönüşmez ev haczi yapılamaz sadece üzerinize taşınmaz mallar varsa onlara haciz uygulayabilir
Siz bilmediğiniz şeyleri insanları yanlış yönlendirmeyin adamın başını gerçekten belaya sokacaksiniz..soz ve onay varsa direk yatar açık ve net....Kardesim sigortali işin yoksa uzerine araba ev yoksa banka da paranda yoksa.kimse hiç bisey alamaz.senden
Cezaevinde yatanlari hepsi ödeme emrini okumadan avukatın oyununa gelip ıslak imza atanlardirSoz verilip onay verilse icra dosyası ceza dosyasina dönüşuuurr kardeşim ...hiç düşündün mü ceza evinde banka borcundan yatan neden yatıyor diye acaba...bı düşün bence
Kardeşim avukatlık bürosunda icra dosyasına bakıyorum hayla bana gelmiş öyle böyle diyorsun Allah aşkına sen yap ödeme bişey olmasın bakalım sana söz veripte ..çok bilmişlik yapmayın bilmediginiz konuslari acta bı avukattan oku..Söz vermekle ceza dosyasına dönüşmez tel verilen onay mahkeme tarafından kabul edilmiyor avukatın ofisine giderek yapılandırma veya ödeme emrine ıslak izmza atarsan ceza dosyasına dönüşür hakkında yakalama kararı dahi çıkarılır avukatın oyununa gelmeyip hiçbir evragi imzalamazsan sadece icra müdürlüğünde borcun beklemeye alınır ve asla silinmez kişi ölse dahi borç çocuğuna kalır 12 yol avukat yanında calistim
Yariliyorum bu vi- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Siz bilmediğiniz şeyleri insanları yanlış yönlendirmeyin adamın başını gerçekten belaya sokacaksiniz..soz ve onay varsa direk yatar açık ve
Kardesim benim 4 yildir var bu icralar herseyini biliyorum artik olayin sözün bi gecerliligi yok telefonda verdigin sözün hiç bir hükmü yok avukat önüne koyar sozleymeyi imzalarin o zaman dediklerin geceiSiz bilmediğiniz şeyleri insanları yanlış yönlendirmeyin adamın başını gerçekten belaya sokacaksiniz..soz ve onay varsa direk yatar açık ve net....
Sana ne desem boş ben 12 yıl ceza avukatının yanında calistim ve yıllarım mahkeme salonlarında geçti sen iyisini doğrusunu biliyorsun biz yanlış biliyoruz kusura bakmaKardeşim avukatlık bürosunda icra dosyasına bakıyorum hayla bana gelmiş öyle böyle diyorsun Allah aşkına sen yap ödeme bişey olmasın bakalım sana söz veripte ..çok bilmişlik yapmayın bilmediginiz konuslari acta bı avukattan oku..
Dost seni ürkütmüşler hiçbirşey yapamazArkadaşlar büroya ulaştım (daha önceden görüşmüşlüğüm var zaten) avukatın adını ve durumumu anlattım birazdan size dönüş yapılacak dendi whatsapptan yazan numaradan arandım avukat evet ofise ulaşmışsınız teyit etmek için endişenizi anlayabiliyorum arkadaşlar bilgilendirdi dediler avukatın ilişkisi olduğunu teyit ettikten sonra konuşmaya başladık yarına kadar ödeme ihtimalim olmazsa dosyayı onaylamak zorunda kalacağını ve 2 ayrı kalem olmak üzerinde toplam yaklaşık 40bin masraf ekleneceğini sonrasında da kasten ödememekten ve parayı gasp etmekten ceza davası açacaklarını ve gün belirlenip duruşmaya katılmam gerekeceğini, bunun da sicilime işleyeceğini ve ileride iş hayatımda vs adli sicil kaydımda görüneceği için sorun yaşatacağını anlattı. Ben normalde sadece süre geçtikçe dosyaya masraf eklendiğini ve icra dosyası olarak devam edeceğini düşünüyordum dedim, diğer bürolarda ve banka avukatlarında da böyle bir hak var fakat genelde ceza davası açmaya yanaşmazlar, biz hakkımızı kullanmak zorunda kalacağız dedi. Ne yapmam gerekiyor, rest çekersem ve cidden ceza davası açılıp sicilime işlerse mahvolurum çünkü çok iyi bir okulda okuyorum ve geleceğim parlak, kariyerim biter.
Kardeşim kusura bakılacak bişey yok burda ..sadece doğru yolu söylüyorum sen calismissim ama ben icra daireleri içindeyim hayla çalışıyorum sen kardeşimizi senin şeklinde yönlendir bakalım başına bsy gelmesin ben burda herkese her ay maaşımı dagiticam ..ama benim dediğim gibiyse ben senden bsy istemem tşk etsen yeter belliki trabzonlusun inatcisin ne anlatsak kendi kafana göre neyse o seklindesinSana ne desem boş ben 12 yıl ceza avukatının yanında calistim ve yıllarım mahkeme salonlarında geçti sen iyisini doğrusunu biliyorsun biz yanlış biliyoruz kusura bakma
Banka telefon sözünden. Bahsediyorum aradıklarında odicem de bakalım sen ödeme bakalım e devletteki dosyaların onayysiz söz veremediğini ve faturalardan mahkemelik olmussyun galiibaYariliyorum bu vi
Kardesim benim 4 yildir var bu icralar herseyini biliyorum artik olayin sözün bi gecerliligi yok telefonda verdigin sözün hiç bir hükmü yok avukat önüne koyar sozleymeyi imzalarin o zaman dediklerin gecei
kardesim.benim annem emekli bankacı uzatma sözleşme imzalamadan banka senden bisey alamazBanka telefon sözünden. Bahsediyorum aradıklarında odicem de bakalım sen ödeme bakalım e devletteki dosyaların onayysiz söz veremediğini ve faturalardan mahkemelik olmussyun galiiba
Tehdit suçu, meydana gelmesi failin iradesine bağlı olan bir kötülüğün, belli bir kişiye karşı gelecekte muhtemelen gerçekleşecekmiş gibi gösterilmesidir. Tehdit suçu, haksız bir zarara veya kötülüğe uğratılacağının bir kimseye bildirilmesiyle meydana gelir. Tehdit suçunun oluşmasına neden olan bu bildirim, söz ile yapılabileceği gibi davranış yoluyla da yapılabilir. Örneğin, mağdura “seni mahvedeceğim” şeklindeki sözler basit tehdit suçuna, belindeki silahı teşhir ederek muhatabına gözdağı vermek şeklindeki davranış silahlı tehdit suçuna vücut verir. Tehdit için illa ki öldüreceğim vs demesine gerek yok senin huzurunu bozup korkuya kapılmana sebep oluyorsa tehdit etmiş oluyor kendisine bu yazdığımı atıp yarın savcılığa şikayette bulunacağım de neye dayanarak dava açacakmış görelimMerhaba enpara qnb finansbankta kredi kartı borcumdan dolayı icra dosyam vardı. 3 ay içinde ödemedikten sonra icra dosyası açıldı ve onun üzerine de aylarca ödemeyince haciz dosyasında dönüştü ve ev haczinden herhangi bir şey çıkmadı. Aylardır açık dosya ve ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı, bu dediğim haciz sürecinin üstünden de birkaç ay geçti en az. Bugün Whatsapp'tan avukat olduğunu iddia eden birisi yazdı ve aşağıda sste görebileceğiniz şeyleri yazdı, ceza davası açabileceğini söyledi. Bunların herhangi bir geçerliliği var mıdır? Normalde ciddiye almayacaktım fakat ssteki mesajlardan hemen önce attığı bir ekran görüntüsü qnb portalı üzerinden ve dosyam ve kişisel bilgilerimle ilgili her şey mevcut sste. Dosyanın bulunduğu büroyu arayıp teyit edecektim oradan mı ulaşmış avukat diye fakat muhatap olmadan önce size sormak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 698872
Adama hicra dosyası personelinin diyom annem bankacı diyor bay bilmiş başka söze gerek yok iyi forumlar laf anlama kabiliyeti yok malesef..kardesim.benim annem emekli bankacı uzatma sözleşme imzalamadan banka senden bisey alamaz
Kimse tehdit edemez mahkeme ac yada savcılık ta suç duyurusunda bulun bak o borcun için seni bir daha arayamaz bile..Tehdit suçu, meydana gelmesi failin iradesine bağlı olan bir kötülüğün, belli bir kişiye karşı gelecekte muhtemelen gerçekleşecekmiş gibi gösterilmesidir. Tehdit suçu, haksız bir zarara veya kötülüğe uğratılacağının bir kimseye bildirilmesiyle meydana gelir. Tehdit suçunun oluşmasına neden olan bu bildirim, söz ile yapılabileceği gibi davranış yoluyla da yapılabilir. Örneğin, mağdura “seni mahvedeceğim” şeklindeki sözler basit tehdit suçuna, belindeki silahı teşhir ederek muhatabına gözdağı vermek şeklindeki davranış silahlı tehdit suçuna vücut verir. Tehdit için illa ki öldüreceğim vs demesine gerek yok senin huzurunu bozup korkuya kapılmana sebep oluyorsa tehdit etmiş oluyor kendisine bu yazdığımı atıp yarın savcılığa şikayette bulunacağım de neye dayanarak dava açacakmış görelim
Güldürme insani icra dairesi içindeyim diyorsun daha Türkçeyi zor yazıyorsun bunun inatla hiç alakası yok ben doğru olanı yazıyorum yinede senin dedigin olsun ben yine diyorum ıslak imza olmadan asla ceza dosyasına dönüşmez icra dairesi içindeyim diyorsun ya bana icra kanunda hangi koşullarda hangi maddelerde ceza davasına dönüştüğünü yazarmisin sadece nafaka alacakları imza olmadan ceza davasına dönüşür
Kredi ya da kredi kartı borcunu ödeyemeyen borçlu, ödeyeceğine dair bir taahhütname imzalar ve ödemezse veya telefon konuşmalarında geçen ödeme sözü dahilinde onay verilirse taahhüdü ihlal suçu işlemiş olur. Taahhüdü ihlal suçundan dolayı hapis cezası alır. Bu hapis cezası olarak adlandırılan; tazyik hapsi, en fazla 3 aylığına verilen bir disiplin hapsidir.10 Mar 2024Güldürme insani icra dairesi içindeyim diyorsun daha Türkçeyi zor yazıyorsun bunun inatla hiç alakası yok ben doğru olanı yazıyorum yinede senin dedigin olsun ben yine diyorum ıslak imza olmadan asla ceza dosyasına dönüşmez icra dairesi içindeyim diyorsun ya bana icra kanunda hangi koşullarda hangi maddelerde ceza davasına dönüştüğünü yazarmisin sadece nafaka alacakları imza olmadan ceza davasına dönüşür
Atttim ceza kanunu kitabına bile yok doğru değil benim dediğim gibi dersin sen şimdi..Güldürme insani icra dairesi içindeyim diyorsun daha Türkçeyi zor yazıyorsun bunun inatla hiç alakası yok ben doğru olanı yazıyorum yinede senin dedigin olsun ben yine diyorum ıslak imza olmadan asla ceza dosyasına dönüşmez icra dairesi içindeyim diyorsun ya bana icra kanunda hangi koşullarda hangi maddelerde ceza davasına dönüştüğünü yazarmisin sadece nafaka alacakları imza olmadan ceza davasına dönüşür
Bana Türkçeyi yazmayı bilmiyorsun dediği kişiye bakarmisin 2 üniv bitirmiş adama konuşuyor dediğim gibi laz sin belli algın inadin var sensin kardeşim bu yolda yuru sen bı söz vardır doğru söyleyeni köyden kovarlar diye o muhabbet isteGüldürme insani icra dairesi içindeyim diyorsun daha Türkçeyi zor yazıyorsun bunun inatla hiç alakası yok ben doğru olanı yazıyorum yinede senin dedigin olsun ben yine diyorum ıslak imza olmadan asla ceza dosyasına dönüşmez icra dairesi içindeyim diyorsun ya bana icra kanunda hangi koşullarda hangi maddelerde ceza davasına dönüştüğünü yazarmisin sadece nafaka alacakları imza olmadan ceza davasına dönüşür
işiniz yoksa borç ödemeyin bir halt yapamıyolarKardeş sen hakikaten saf birisin gasp neymiş amk. Seni korkutmaya çalışıyorlar. Hiçbişey olmaz sana diyorum 2000000 borcum var 300000i qnb ye ilk başlarda benimde böyle tehdit ettiler şimdi yalvarıyorlar şu kadar ver kapatalım diye sen hassas Bi arkadaşsın anladığım kadarıyla siktir et takma kafana düşünme bile onlarlada arayıp konuşup muhatap olma gör bak ibre sana dönecek sen siktirin çekince 6 ay sonra aman efendim şu kadar verin aman efendim takside bağlayalım falan derler siktir et keyfine bak
Kardeş emniyetten malülen emekliyim Bi lira borç ödemiyorum Allaha şükür şahısa borcum yok hepsi bu resmi tefecilereişiniz yoksa borç ödemeyin bir halt yapamıyolar