- 929
- 439
- 63
Borç yazıyorDekontun açıklamasında ne yazıyor ,orayı göreyim, bir fikir vereyim
Borç yazıyorDekontun açıklamasında ne yazıyor ,orayı göreyim, bir fikir vereyim
Sadece borç mu yazıyorBorç yazıyor
EvetSadece borç mu yazıyor
Evet itiraz et borcum yoktur diye kanıt sunman gerekerse dekontları gösterBeyler ben bunu yine engelledim yarın icra dairesine gideceğim icra farklı şehirden açılmış bir dost gitmeden pttden pul alman lazım demişti onu alıcam şahısa borcum yoktur diye itiraz edicem doğrudur değil mi
Karşı taraf ya 6 ay içinde icra dairesine itiraz etmeli ya da 1 yıl içinde seni mahkemeye vermeli onun dışında bekleyeceksinİcraya geçen pazartesi itiraz dilekçesi verdim durum bu işleyiş nasıl devam eder bilgisi olan var mı
Anladım dost avukata vekalet vermese bu anlamazdı 6 ay geçerdi kurtulurdum avukata vekalet verdiğinden avukat direk itiraz edecek büyük ihtimalle hayırlısıKarşı taraf ya 6 ay içinde icra dairesine itiraz etmeli ya da 1 yıl içinde seni mahkemeye vermeli onun dışında bekleyeceksin
Avukatla alakası yok aynı durumdayiz karşımda 40 tane avukat 5 tane dosya var 7 ayı geçti itiraz etmedilerAnladım dost avukata vekalet vermese bu anlamazdı 6 ay geçerdi kurtulurdum avukata vekalet verdiğinden avukat direk itiraz edecek büyük ihtimalle hayırlısı
Bu şahıs tarafından açılan icra olduğundan muhakkak erkenden parayı almak isteyecektir 20 bine yakın avukat ücreti yansıtmış dosyaya açıldığında 185 lira olan faiz 1850 lira olmuş enteresanAvukatla alakası yok aynı durumdayiz karşımda 40 tane avukat 5 tane dosya var 7 ayı geçti itiraz etmediler