Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
62
28
Evet beyler tebligat geldi burada senet altında imzanız yoksa itiraz edin falan yazıyor ben senet falan imzalamadım şimdi nasıl bir yol izlemek lazım
Bu tebligat üzerindeki bilgiler sana aitse ve sen senet falan imzalamadığını söylüyorsan yapacağın şey çok basit bir avukat tutacaksın maddi durumun kısıtlı ise bunu gerekli mercilere bildirirsin. İtiraz edeceksin. Bitti.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
1 telefon görüşmesi ve tekrar başa dönme o saplantılı dediğimde inanmayan bana hakaret edenler görsün derdi benim yine düştük tuzağa parasızlıktan şimdi icrayı kaldırmakla uğraşacak

Ekli dosyalar

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,543
354
83
Linçleyin diye yazmıyorum bu kız bana çok zarar verdi aileme küfürler hakaretler vs 200 bine yakın bir borç bu öyle diyeyim ama tek seferde değil parça parça 10 bin 5 bin gibisinden 3 senede sürdü ben aldım verdim vs ben bu borcu evet aydan aya öderim ama ödemek istemiyorum
Senet mi var kızın elinde

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,543
354
83
Eğer senet veya taahhüt vermediysen hiç bir şey olmaz,avukat tutmayana gerek yok,icra dairesine gideceksin ,bahse konu borç benim değil diye itiraz edeceksin ,

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Eğer senet veya taahhüt vermediysen hiç bir şey olmaz,avukat tutmayana gerek yok,icra dairesine gideceksin ,bahse konu borç benim değil diye itiraz edeceksin ,
İyi de benim adım soyadım benim hesabım bana gelmiş bir para bu niye gönderdi derseler ne olacak bu iş dolandırıcılığa kadar uzamaz mı

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,543
354
83
1 telefon görüşmesi ve tekrar başa dönme o saplantılı dediğimde inanmayan bana hakaret edenler görsün derdi benim yine düştük tuzağa parasızlıktan şimdi icrayı kaldırmakla uğraşacak
Bu watsap görüşmelerini buraya atma ,kanunen bu suç

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Bu kadından kurtulmanın yolu ilişkiyi ileri seviyeye götür dostum Hard takıl bırakır seni 🤣
Usta hard seviyor zaten düşün buluşmadım bile sadece telefon üstünden 3 4 saat bana uzaklıkta sürekli görüşme istiyor fakat ben istemiyorum artık aileye bilgi gidecek korkusuyla devam ediyorum.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,371
3,971
113
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
Tefeciyi dize getiren Antepli bu olaya güldü

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,102
4,912
113
Usta hard seviyor zaten düşün buluşmadım bile sadece telefon üstünden 3 4 saat bana uzaklıkta sürekli görüşme istiyor fakat ben istemiyorum artık aileye bilgi gidecek korkusuyla devam ediyorum.
ya knka ne kasıyon ya takıl yani nolcak millet bulamıyo sen bunuyon 😂😂

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
ya knka ne kasıyon ya takıl yani nolcak millet bulamıyo sen bunuyon 😂😂
Usta başka sevgili yapamıyorum bi yere gidemiyorum sürekli görüntülü arama sesli arama resmen sanal esclik yapıyorum ah bi vurgun yapabilsem geçen sene gibi borçları sıfırlayıp kumara bulaşanın aklını .....

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,102
4,912
113
Usta başka sevgili yapamıyorum bi yere gidemiyorum sürekli görüntülü arama sesli arama resmen sanal esclik yapıyorum ah bi vurgun yapabilsem geçen sene gibi borçları sıfırlayıp kumara bulaşanın aklını .....
ne güzel işte ilgisini gösteriyor daha ne istiyon