- 22,824
- 19,329
- 113
Hukuk bürosu değil ki bura. Millet nerden bilsinEvet beyler tebligat geldi burada senet altında imzanız yoksa itiraz edin falan yazıyor ben senet falan imzalamadım şimdi nasıl bir yol izlemek lazım
Hukuk bürosu değil ki bura. Millet nerden bilsinEvet beyler tebligat geldi burada senet altında imzanız yoksa itiraz edin falan yazıyor ben senet falan imzalamadım şimdi nasıl bir yol izlemek lazım
Bu tebligat üzerindeki bilgiler sana aitse ve sen senet falan imzalamadığını söylüyorsan yapacağın şey çok basit bir avukat tutacaksın maddi durumun kısıtlı ise bunu gerekli mercilere bildirirsin. İtiraz edeceksin. Bitti.Evet beyler tebligat geldi burada senet altında imzanız yoksa itiraz edin falan yazıyor ben senet falan imzalamadım şimdi nasıl bir yol izlemek lazım
Birde evlimisin1 telefon görüşmesi ve tekrar başa dönme o saplantılı dediğimde inanmayan bana hakaret edenler görsün derdi benim yine düştük tuzağa parasızlıktan şimdi icrayı kaldırmakla uğraşacak
Yok başkan benden 8 yaş büyük sadece 😂Birde evlimisin
Senet mi var kızın elindeLinçleyin diye yazmıyorum bu kız bana çok zarar verdi aileme küfürler hakaretler vs 200 bine yakın bir borç bu öyle diyeyim ama tek seferde değil parça parça 10 bin 5 bin gibisinden 3 senede sürdü ben aldım verdim vs ben bu borcu evet aydan aya öderim ama ödemek istemiyorum
Senet yok borç açıklamasıyla yolladığı dekontlar varSenet mi var kızın elinde
Dekontunu ekran fotosu varsa atsanaSenet yok borç açıklamasıyla yolladığı dekontlar var
İyi de benim adım soyadım benim hesabım bana gelmiş bir para bu niye gönderdi derseler ne olacak bu iş dolandırıcılığa kadar uzamaz mıEğer senet veya taahhüt vermediysen hiç bir şey olmaz,avukat tutmayana gerek yok,icra dairesine gideceksin ,bahse konu borç benim değil diye itiraz edeceksin ,
Bu watsap görüşmelerini buraya atma ,kanunen bu suç1 telefon görüşmesi ve tekrar başa dönme o saplantılı dediğimde inanmayan bana hakaret edenler görsün derdi benim yine düştük tuzağa parasızlıktan şimdi icrayı kaldırmakla uğraşacak
Bu şekilde tebligat içinde geldi parça parça 10 5 25 gibiDekontunu ekran fotosu varsa atsana
Dostum isim soyisim fotoğraf hiç bir şey göstermedim konuşmada neden suç olsunBu watsap görüşmelerini buraya atma ,kanunen bu suç
Bu kadından kurtulmanın yolu ilişkiyi ileri seviyeye götür dostum Hard takıl bırakır seni 🤣Yok başkan benden 8 yaş büyük sadece 😂
Usta hard seviyor zaten düşün buluşmadım bile sadece telefon üstünden 3 4 saat bana uzaklıkta sürekli görüşme istiyor fakat ben istemiyorum artık aileye bilgi gidecek korkusuyla devam ediyorum.Bu kadından kurtulmanın yolu ilişkiyi ileri seviyeye götür dostum Hard takıl bırakır seni 🤣
Tefeciyi dize getiren Antepli bu olaya güldüBeyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
ya knka ne kasıyon ya takıl yani nolcak millet bulamıyo sen bunuyon 😂😂Usta hard seviyor zaten düşün buluşmadım bile sadece telefon üstünden 3 4 saat bana uzaklıkta sürekli görüşme istiyor fakat ben istemiyorum artık aileye bilgi gidecek korkusuyla devam ediyorum.
Usta başka sevgili yapamıyorum bi yere gidemiyorum sürekli görüntülü arama sesli arama resmen sanal esclik yapıyorum ah bi vurgun yapabilsem geçen sene gibi borçları sıfırlayıp kumara bulaşanın aklını .....ya knka ne kasıyon ya takıl yani nolcak millet bulamıyo sen bunuyon 😂😂
ne güzel işte ilgisini gösteriyor daha ne istiyonUsta başka sevgili yapamıyorum bi yere gidemiyorum sürekli görüntülü arama sesli arama resmen sanal esclik yapıyorum ah bi vurgun yapabilsem geçen sene gibi borçları sıfırlayıp kumara bulaşanın aklını .....
Dekontun açıklamasında ne yazıyor ,orayı göreyim, bir fikir vereyimBu şekilde tebligat içinde geldi parça parça 10 5 25 gibi