Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,922
11,364
113
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
Linç loading....

mufbarbod

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
14
8
senet varsa senet tarihinden sonra banka üzerinden herhangi bir açıklama olmadan veya borç ödeme açıklaması ile gönderdi isen kabul olur aksi halde kabul olmaz .ama anladığım kadarıyla sana borç vermiş ödemişsin tekrar vermiş onu ödememişsin ve onun için icra açmış sende eski ödediğin ile kapattırmaya çalışacaksın ? bu yaptığın hiç etik değil

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
66
28
Adliyeye git dostum 7 gün itiraz suren var yoksa ugrasirsin kolay gelsin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Linçleyin diye yazmıyorum bu kız bana çok zarar verdi aileme küfürler hakaretler vs 200 bine yakın bir borç bu öyle diyeyim ama tek seferde değil parça parça 10 bin 5 bin gibisinden 3 senede sürdü ben aldım verdim vs ben bu borcu evet aydan aya öderim ama ödemek istemiyorum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Ulan siz iyimisiniz bu namussuza birde taktik mi vereceksiniz. 1 kez borç almış tamamını ödemiş 2.kez almış ödememiş 1. ödediğiyle ödenmiş olarak göstermeye çalışacak
Namussuz ne alaka dostum ben onun ne canına ne malına zarar verdim borcunu ödediğimde de her yerden engelledim ne yaptığımı oda biliyordu kumar oynadığımı da biliyordu sırf elinde tutabilmek için sürekli bu paralara evet dedi artık tamamen her yerden engelledim numaramı değiştirdim şimdi icra açtırmış ben ona yazsam yine takibi kaldırıp benle devam eder ben parayı vermeden kurtulmaya çalışıyorum ruh hastası parasını versem de bırakmıyor anladın mı ben ilişkiye de girmedim bir namussuzluk yapmadım.

Semih1998

Üye
Yeni Üye
14
8
3
katakulliye gerek yok öncelikle aldıysan verde illa veremem diyorsan elinde ispat delili yoksa hiçbirşey alamaz sende git dekontları ver ödedim de üstüne ondan şikayetçi bile olursun :DD

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
katakulliye gerek yok öncelikle aldıysan verde illa veremem diyorsan elinde ispat delili yoksa hiçbirşey alamaz sende git dekontları ver ödedim de üstüne ondan şikayetçi bile olursun :DD
Uyaptan baktım dosyaya gönderdiği meblaları dekontlarıyla açmış davayı benim ödediğim mebla bu dekontlardan önceydi şimdi oyun yapalım derken daha fazla başım yanar mı endişesindeyim ona göre gidip ya borcum yoktur diye sadece itiraz edicem yada bu dekontları da ekleticem

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
435
63
ilamsız icra için icranın açıldığı icra dairesine icranın durdurulması için dilekçe vermen gerekiyor, karşı taraf da muhtemelen itirazının iptali için dava açar delillere göre davadan karar çıkar 1-2 sene de böyle sürer

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
eğer avukatın yoksa kaybetme ihtimalin çok yüksek
Avukatım yok maalesef şuan onu karşılayacak durumum da yok ben direk bu önceden ödediğim dekont ile itiraz etsem olayı uzatma şansım olur mu birde başka şehirde açılmış dosya ben başka şehirdeyim illa o şehire mi gitmem gerekiyor

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
435
63
Avukatım yok maalesef şuan onu karşılayacak durumum da yok ben direk bu önceden ödediğim dekont ile itiraz etsem olayı uzatma şansım olur mu birde başka şehirde açılmış dosya ben başka şehirdeyim illa o şehire mi gitmem gerekiyor
illa o şehire gitmen mi gerekiyor onu bilmiyorum hukukçu değilim, tek söyleyebileceğim ilamsız icraysa durdurulması için dilekçe vermen yetiyor diye biliyorum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
illa o şehire gitmen mi gerekiyor onu bilmiyorum hukukçu değilim, tek söyleyebileceğim ilamsız icraysa durdurulması için dilekçe vermen yetiyor diye biliyorum
Sağol dostum bu dilekçe ücretli mi onda bi bilgin var mı internette bir sürü şey yazıyor da

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,697
2,225
113
hicbirsey yapamazsin maddi manevi olarak faizi ile 400 bine yakin odersin geri aradaki yil farkindan dolayi